Лейди Гага вероятно вече няма да кани фенове на сцената, след като на концерта ѝ в Лас Вегас в четвъртък почти не се стигна до много сериозен инцидент. Певицата покани случаен свой почитател от публиката да излезе с нея отпред, след което се хвърли в ръцете му. Младият мъж опита да я задържи, но направи грешна стъпка и двамата се озоваха на земята пред сцената.

Видеото беше качено многократно в социалните мрежи и ясно се чуват възклицанията и виковете на останалите зрители. Някои от тях са се изплашили не на шега, че нещо сериозно може да се е случило с любимата им певица.

Оказа се, че носителката на „Оскар“ за оригинална песен от филма „Роди се звезда“ не е пострадала сериозно и опита да успокои почитателите си: „Ние просто се обичахме толкова много, че паднахме от сцената“, пошегува се тя.

Без да губи време, Лейди Гага отново започна да пее и да танцува, сякаш нищо не се е случило. По късно отново каза, че всичко е наред, но все пак си е взела някаква поука за следващите концерти: „Единственото, което трябва да променим, е да сложим стълби пред сцената, за да мога да се кача по-лесно следващия път, като падна."