Бурканче с конфитюр от ягоди - това е начинът, по който Шакира разбрала, че Пике й изневерява. Звучи невероятно, нали! Оказва се обаче, че това, което мажем на филийка, може да покаже дали ни слагат рога. 

Певицата се раздели с футболиста през юни, след 11 години съвместен живот.

Тя разбрала, че той има любовна афера, когато открила, че бурканът с ягодово сладко от хладилника бил изяден, докато нея е нямало.

КОНФИТЮРЧЕ - КАКВО ТОЛКОВА?

Оказва се, че това може да е неоспоримо доказателство за друга жена. Или поне когато си Пике и не хааресваш ягодово сладко, но си бил с жена, която хапва.

Според Socialite Шакира се прибрала вкъщи от пътуване и забелязала, че сладкото в хладилника ѝ е изядено. Уловката обаче е, че останалите членове на семейството ѝ не го харесвали.

Снимка: Колаж: LadyZone.bg

ЖЕНИТЕ ВИНАГИ ЩЕ РАЗБЕРАТ

Новината за бурканчето с конфитюр и изневерята на Пике подпали интернет пространството. Последваха множество коментари по темата. 

"В момента, в който Шакира видяла този буркан с конфитюр, когато отворила хладилника, тя знаела, че всичко е приключило за нея", написа фен в Туитър.

Друг коментар гласи:

"Разбрах, че бившият ми изневерява, от касовата бележка за коктейл в колата му. Шакира разбра това от бурканче със сладко. Не ме интересува колко налудничаво изглеждаме или звучим, когато нещо не е наред, жените винаги ще разберат."


След случая Шакира споменава това в музикалния клип към сингъла си Te Felicito през април. В него е заснета главата на нейния сътрудник Раув Алехандро, поставена в отворен хладилник.

В интервю за британското предаване "Тази сутрин" през май миналата година Шакира заяви, че е отворила хладилника във видеото, "за да разбере истината". 

Тя пее за това, че "не може да понася двулични хора".

Още за Шакира четете тук:

Рецепти за конфитюри сме споделили тук. Вкусни са. 

Плетенето и варенето на конфитюри не са дейности, свързани със силни вълнения, а по-скоро със спокойствие. Оказва се обаче, че те имат и друго чудодейно влияние върху човешката психика.

Хората, които се занимават с подобен тип неща, са много по-щастливи, спокойни и енергични на следващия ден.