Поп дивата Шакира получи попечителството над двамата си сина Саша и Милан, съобщават медиите в Испания. Съобщава се, че бившата на Жерар Пике планира да заведе децата в Маями.

Припомняме ви, че след раздялата на футболиста и голямата музикална звезда двамата започнаха съдебна битка, за да се определи кой от тях да вземе децата. Шакира искаше да ги отведе със себе си в Маями, а Пике настояваше те да останат в Барселона.

Въпреки решението на съда, Жерар Пике продължава да се бори за децата си. Адвокатът му пусна изявление, предупреждавайки медии и папараци. „За моя клиент непрекъснато се пише какво ли не и той е принуден да промени ежедневието си, за да защити децата, семейството и близките си“, гневен е адвокатът.

Това не е първата голяма победа на Шакира в последно време. Тя беше изправена пред реална опасност да влезе в затвора заради укриване на данъци, но в крайна сметка испанското правителство реши да й върне парите, както и да я обезщети за накърнена репутация.

ШАКИРА ЗА РАЗДЯЛАТА СИ С ЖЕРАР ПИКА: ПОНЯКОГА СИ МИСЛЯ, ЧЕ ВСИЧКО Е ЛОШ СЪН, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ИСТИНА

Тази седмица музикалната звезда сподели малко повече за чувствата си по отношение на раздялата с Пике. Тя разкри пред списание ELLE, че това е един от най-ужасните моменти в живота ѝ.

"Беше наистина тежко. Не само за мен, но и за моите деца. Опитвам се да ги държа далеч от ситуацията. Тя е много неприятна за две деца, които опитват да преживеят раздялата на родителите си. Понякога си мисля, че всичко това е просто лош сън, от който ще се събудя. Но уви, всичко това е реално. Точно като разочарованието да видя края на нещо толкова свещено и специално, за колкото смятах връзката с бащата на децата си."

Снимка: Getty Images

Шакира и Жерар Пике бяха заедно в продължение а 12 години, преди най-неочаквано да обявят, че се разделят.

Снимка: Getty Images

"Оставих кариерата си по течението и се установих в Испания, за да подкрепям Жерар - да може да играе футбол и да печели титли. И това беше саможертва в името на любовта. Благодарение на нея децата ми успяха да имат майка до себе си и изградихме тази невероятна и неразрушима връзка", завърши певицата.

Още по темата: