От актьорите често се иска да излязат извън зоната си на комфорт за ролите си и това понякога може да доведе до неприятни ситуации. За много звезди тези неудобни моменти се случват най-вече, когато става дума за по-интимни и голи сцени. Въпреки че актьорите могат да се съгласят да участват на снимачната площадка, понякога по-късно те съжаляват за това, че са го направили. Ето някои известни актриси, които не са щастливи, че са се събличали пред камерата.

Хелън Мирън

Хелън Мирън е участвала в доста голи сцени през кариерата си, но казва, че никога не е била техен почитател. В началото на кариерата си е смятала, че никога няма да "рискува" със събличането, защото е работила в театъра, но очевидно е била убедена, че това е необходима част от филмите ѝ.

"Винаги съм имала проблем да се снимам гола. Мразех това! Мразех обаче и факта, че го мразя. Това никога не е нещо удобно... Никога не съм се наслаждавала, никога. Винаги е било унизително. Но винаги съм чувствала, че това е нещо, което трябва да преодолея. Може да изглеждам невъзмутима, но повярвайте ми, не съм!", споделя звездата пред списание "Венеция".

Натали Портман

След ролята на Натали Портман в късометражния филм на Уес Андерсън от 2007 г. "Хотел Шевалие", тя заяви, че съжалява, че "не е послушала [интуицията си]", когато са я помолили да се съблече за ролята. След като много рецензии за филма споменаха голотата ѝ, тя каза, че е почувствала, че "не е трябвало да го прави" и че занапред "ще се доверява повече на интуицията си".

Когато по-късно питат актрисата за ситуацията, Натали уточнява: "Всъщност не съжалявам. По-скоро не ми харесва кражбата на сцени, като например когато създаваш нещо като част от история и след това част от него се оказва в порно сайт. Това е трябвало да бъде драматична сцена и част от историята. Това наистина ме ядосва. Но това е неизбежно…”, сподели Натали пред MTV News.

Кейт Уинслет

Макар че Кейт Уинслет се е събличала в много от ролите си, тя признава, че "мрази всяка секунда", в която е гола на екрана. Поглеждайки назад към началото на кариерата си, тя казва, че съжалява, че е била топлес в "Титаник" - и споделя, че сцената я "преследва" и до днес, когато фенове й искат автограф върху копия на скицата, която Леонардо Дикаприо е нарисувал във филма.

"Съжалявам, че показах толкова много плът тогава, но бях млада и знаех, че тепърва има да се доказвам", признава Кейт пред британския "Сън".

Емили Блънт

През 2004 г. Емили Блънт се съблече за "Моето лято на любовта", но поглеждайки назад, тя казва, че не би го направила отново. За ролите, които изпълнява по-късно в кариерата си Емили признава, че в повечето случаи не смята, че голите сцени са необходими, пище още БГНЕС.

"Прекалено пикантни са нещата, които не бих направила в момента. Не съм толкова склонна да се снимам в голи сцени, защото вече не съм на 22 години. И всъщност не става въпрос толкова за морал, колкото да си отговориш на въпроса: "Правила съм го преди и наистина ли искам да го правя отново?". Служи ли това на филма или е безпричинно и нечии задници се показват самоцелно във филма? Защото не мисля, че е необходимо през повечето време", казва тя пред британския "Телеграф".

Вижте повече за "Титаник" в следващото видео: