29-годишната дъщеря на филмовата легенда Ален Делон – Анушка, е станала майка за първи път. Бебето е момченце и се е родило в нощта на 14 срещу 15 февруари в Женева. Бащата е дългогодишният партньор на Анушка Жулиен Дерейм, с когото са заедно от 9 години, пише френският „Пари Мач“.

Снимка: Getty Images

Дъщерята на Ален Делон, която стартира филмовата си кариера, когато е само на 13 години, съобщи, че е в очакване на дете през семптеври миналата година по време на ревю на Elie Saab в рамките на Седмицата на модата в Париж.

Снимка: Getty Images

Тогава актрисата разказва пред френското издание за личния си живот, за любовта й с Жулиен, както и за желанието си да създаде семейство и преживения спонтанен аборт през 2018 г.

„Един ден ще имам дете. Най-важното ще бъде семейството, което ще създам.“

Майката на Анушка е Розали ван Бреемен, бивша манекенка, съпруга на Ален Делон от втория му брак. Любопитна подробност за нея е, че очите са с различен цвят – едното е кафяво, а другото - синьо.

Своя дебют в киното Анушка Делон прави, когато е на 13-годишна възраст, във френския приключенски филм „Лъвът през 2003 година, адаптация по едноименния роман на Жозеф Кесел. Анушка изпълнява ролята на свободолюбивата Патрисия, която живее заедно със семейството си в Африка. Ролята на бащата – Джон Булит, се изпълнява от истинския ѝ баща – Ален Делон.

От 2011 г. тя играе заедно с баща си на сцената на музикалния парижки театър Théâtre des Bouffes-Parisiens.

През 2015 г. Анушка е участник в риалити шоуто Fort Boyard.

Снимка: Getty Images