По всичко изглежда, че френската звезда на киното Ален Делон се е възстановил от прекарания преди малко повече от 2 месеца инсулт. Нещо повече – след като на 6 май 2017 г. актьорът обяви края на кариера си, а преди това не се беше появявал във филми почти 10 години, сега е време за неговото завръщане на големия екран. Френският вестник „Фигаро“ съобщава, че Ален Делон ще играе себе си във „Всяка прилика“ ("Toute Ressemblance"), а лентата ще бъде по кината на 27 ноември.

Актьорът е прекарал само 1 ден на снимачната площадка, но изглеждал щастлив отново да се завърне в киното. Във филма Делон гостува на телевизионен водещ на новини (ролята е изиграна от Франк Дюбоск), който става много известен и бива сполетян от внезапна слава. Огромната му популярност и голямата му публика скоро предизвикват завист дори и в близкото му обкръжение.

Режисьор на филма е журналистът и водещ Мишел Денизо. Освен Франк Дюбоск в актьорския състав влизат и актьорите Дени Подалидес, Катерина Мурино и Джером Командир. Със сигурност името на Ален Делон ще внесе голяма нотка тежест на кинолентата.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Последната роля, в която видяхме звездата на френското кино Ален Делон, е на Цезар във филма "Астерикс на Олимпийските игри" от 2008 г.