Моделът Алекс Петканова избра странен тоалет за сватбата на първия си братовчед - къс топ, панталон с дължина над глезена и... маратонки. Много от последователите й в социалните мрежи реагираха срещу избора на спортни обувки. 

"Обичам те Алекс, но обувките наистина не си отиват с тоалета" - написа една от фенките й под снимките, споделени в Инстаграм. 

"При толкова много официални рокли в гардероба на Алекс и аз съм малко шокирана от избора й за този повод, но може би не е искала да се набива на очи, засенчвайки булката" - гласи друг коментар.

Снимка: instagram.com/aleksandra_petkanova

Според други нейни последователи удобната обувка е избрана, защото Алекс е майка и така ще се чувства по-комфортно, грижейки се за сина си по време на празненството. 

Това е била и първата сватба за сина на V-репортера на "Гласът на България" и Даниел Петканов. 

Аутфитът на малки Габриел пък бе микс от типични детски дрешки и доза спортна елегантност  елегантност. Той бе облечен с къси панталонки на райета, тениска с картинка, сако и... маратонки. 

"Изглежда, че прояви интерес към народните танци" - написа Алекс към кадрите и сподели кратко видео, на което се вижда как малкият Габриел се опитва да следва стъпките на народния танц.

Профилът в Инстаграм на момченцето с известни родители инфлуенсъри вече има над 110 000 последователи.