Адел беше невероятна по време на дебюта си като водеща на късното шоу Saturday Night Live в събота вечер, като певицата не пропусна да се пошегува по темата, която вълнува най-силно феновете й напоследък - нейното отслабване.

Изпълнителката на хитове като "Rolling in the Deep" и "Someone Like You" изглеждаше невероятно в черен тоалет, когато леко притеснена излезе на сцената, за да води шоуто на живо. 

"Знам, че изглеждам наистина, много различно, откакто ме видяхте за последно тук", каза Адел.

"Но заради всичките ограничения, свързани с COVID-19, трябваше да пътувам лека и можех да взема само половината от мен. И това е половината, която избрах", пошегува се тя.

Адел обясни, че този път не е била музикален гост, както по време на предишното си участие в шоуто, защото още не е завършила новия си албум, така че няма какво ново да пее.

Освен това 32-годишната британка каза, че прекалено много се страхува  да бъде едновременно певица и водеща в едно и също предаване.

Изминаха пет години, откакто Адел издаде последния си албум. През последните години певицата дори отсъстваше от телевизионните предавания, като за последно се появи по американска телевизия на церемонията по връчване на наградите "Грами" през 2017 г.

Адел беше невероятна в Saturday Night Live, гледайте видеото по-долу.