Певицата Адел ще бъде водеща на шоуто "На живо в събота вечер", което й отвори врати за невероятната й музикална кариера. През 2008 г. тя беше гост в шоуто и изпълни на живо песните си "Chasing Pavements" и "Cold Shoulder". Това е първата по-голяма публична проява на певицата след 2017 г., когато тя пя на церемонията по раздаване на наградите "Грами" преди световното си турне.

"Толкова се вълнувам!!! И същевременно съм абсолютно ужасена!" - споделя тя в емоционален пост в Инстаграма си.

Тя поднесе новината на феновете си семпло - снимка на дъска с 3 бележки - име, дата и гост. В шоуто Адел ще разговаря с певицата Габриела Уилсън, известна с псевдонима H.E.R.

"Ако някога е имало по-подходящо време за скачане в най-дълбокото със затворени очи, надявайки се на най-доброто, това е 2020, нали? Минаха почти 12 години от деня, в който се появих за първи път в шоуто, по време на избори... Просто не бих могла да кажа "Не", допълва още тя. 

В Туитър феновете й посрещнаха новината с коментари, че очакват това завръщане да е свързано и с издаването на нова песен.

Последно Адел впечатли своите фенове с драматичната загуба на теглото си, като сподели снимка на рождения си ден (5 май), на която също беше трудно разпознаваема.

Отслабването й се оказа лоша новина за нейните имитатори. Двойничка на певицата даде 11 000 паунда, за да заприлича отново на нея.