Те са красиви, талантливи, обичани и известни. Целият този арсенал от качества обаче те дължат преди всичко на своите още по-известни родители. Вижте кои са те...

Дакота Джонсън и Мелани Грифит

Дакота Джонсън и Мелани Грифит

Младата актриса нашумя с ролята си на притеснителната студентка Анастейжа Стийл, която изживя опасна любов с Крисчън Грей в „50 нюанса сиво”. Дакота Джонсън е рожба на любовта между носителката на „Златен глобус” Мелани Грифит и Дон Джонсън – звездата от „Маями Вайс”. Нейната баба по майчина линия пък е актрисата, модел и активист Типи Хедрен – най-голямата муза на Алфред Хичкок, нашумяла с участието си в емблематичния филм на ужасите „Птиците”.

 

Кейт Хъдсън и Голди Хоун

Кейт Хъдсън и Голди Хоун

За Голди Хоун можем да говорим много – вдъхновение за режисьорите, страстна и експанзивна, наричат я още „кралица на комедията, тя е майка на не по-малко известната Кейт Хъдсън, нашумяла с участието си във филма "Как да разкараш гаджето за 10 дни". Кейт е изоставена от баща си, когато е едва на 8 месеца, и майка й Голди отглежда нея и брат й Оливър заедно с любовта на живота си и доведен баща на децата й – легендата Кърт Ръсел.

Лайза Минели и Джуди Гарланд

Лайза Минели и Джуди Гарланд

Лайза е една от живите легенди на Холивуд. Тя е сред малкото артисти, печелили всичките четири престижни награди „Оскар” (за кино), „Eми” (за телевизия), „Грами” (за музика) и „Тони” (за театър). Освен със суперуспешната си кариера и неподражаема артистичност и глас, Лайза е и дъщеря на друга велика знаменитост на Холивуд – Джуди Гарланд.

Анджелина Джоли и Джон Войт

Анджелина Джоли и Джон Войт

Носителката на „Оскар”, три награди „Златен Глобус” и купища номинации в други класации е рожба на любовта между американския актьор Джон Войт и красивата френска актриса Маршелин Бертран. Родителите й се развеждат, когато тя е едва на година. Има трудно и бедно детство. Заради това, че баща й е изоставил нея и майка й, Анджелина дълги години не поддържа контакт с него. Дори през 2002 г. се отказва официално от неговата фамилия. След като загубва майка си преди няколко години, Анджелина решава да се сближи отново с баща си. Напоследък двамата често са засичани на семейни празненства и разходки с децата й.

Стела Маккартни и Пол Маккартни

Стела Маккартни и Пол Маккартни

Една от любимите дизайнерки на Холивуд, която наскоро спечели приза „Британски дизайнер на годината”, е дъщеря на легендарния Пол Маккартни от култувата група „Бийтълс”. Тя е третото от четирите деца на Пол и първата му съпруга – американската фотографка Линда Истман. Омъжва се в рокля – копие на сватбения тоалет на своята майка, за британския писател Аласдър Уилис. Двамата имат 4 деца – най-голямото от тях е синът им Милър, който е на 8 години. През 2006 година се ражда първородната им дъщеря, която Стела кръщава Линда в памет на своята майка. Третото им дете е 5-годишният Бекет, а в края на 2010 година Стела роди и четвъртото си дете – дъщеря си Райли. Тя упорито ги крие от медиите.

 

Лив Тайлър и Стивън Тайлър

Лив Тайлър и Стивън Тайлър

Лив Тайлър е американска актриса и модел. Тя е дъщеря на Стивън Тайлър, член на рок бандата Аеросмит и Бебе Буел - певица и модел. Кариерата на Лив Тайлър като модел започва на 14, но след по-малко от година тя решава да се съсредоточи върху актьорството. Нейният филмов дебют е през 1994 - Silent Fall. Следват участията й във филми като „Открасдната красота”, „Музиката, която правиш”, „Армагедон” и други, сред които е и трилогията „Властелинът на пръстените".

Румър Уилис и Деми Мур

Румър Уилис и Деми Мур

Румър Уилис е дъщеря на актьорите Брус Уилис и Деми Мур. Родена и възпитана в малко градче в Айдахо, днес тя се изявява като актриса в редица тв сериали и шоута. Редом до майка си Деми Мур, която по последни сведения е похарчила стотици хиляди долари за подмладяване чрез козметична хирургия, бихме казали, че Румър и Деми са сестри.

Никол Ричи и Лайънъл Ричи

Никол Ричи и Лайънъл Ричи

Никол Ричи е осиновена дъщеря на музикалната легенда Лайънъл Ричи. Дивото дете на 90-те години порасна и днес тя е една от най-успешните риалити звезди на Америка и моден дизайнер. Никол е и майка на две деца.