Джейн Сиймор иска да се завърне в ролята на Солитер в друг филм за Джеймс Бонд.

71-годишната актриса участва с покойния сър Роджър Мур като момичето на Бонд във филма „Живей, а другите да умрат“ от 1973 г. и разкри, че с удоволствие би се превъплътила в тази роля в бъдещ блокбъстър за агент 007.

„Разбира се, че бих се справила. Винаги съм казвала много открито, че ще се радвам просто да се разходя зад сцената и някой да каже: "Това ли е Солитер?“, споделя тя пред „Пийпъл“.

Снимка: Getty Images

Звездата е била само на 20 години, когато е получила ролята на ясновидката, и признава, че не е имала представа какво да очаква по време на снимките на филма.

„Бях на 20 години, когато снимах филма за Джеймс Бонд, и нямах представа какво се случва“, признава Сиймор.

Звездата от „Д-р Куин, лечителката“ се гордее, че е сред избраната група актриси, изиграли момиче на Бонд, и все още подкрепя всичко, свързано с Агент 007.

„Подкрепям всичко, свързано с Бонд. Когато излизат книги за момичетата на Бонд, подкасти или каквото и да е друго, винаги се появявам“, казва тя.

Джейн Сиймор разкрива още, че Роджър Мур, който почина на 89-годишна възраст през 2017 г., е любимият ѝ агент 007, и се гордее, че внуците ѝ са видели двойката заедно на екрана, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

„Разбира се, че това е Роджър Мур, защото той беше моят Бонд. С него беше просто прекрасно да се работи. Най-прекрасното нещо е, че внуците ми видяха „Живей, а другите да умрат“ за първи път онзи ден и са обсебени. Те казваха: Там е баба! Това е баба с Джеймс Бонд!“, споделя още Сиймор.