45 години след първата й поява на страниците на мъжката библия Playboy Джейн Сиймор отново позира за списанието и споделя колко по-уверена се чувства в специално интервю за американското издание.

67-годишната актриса, най-известна с участието си в медицинския сериал от 90-те години на 20 век „Д-р Куин Лечителката“, разкрива, че в момента се чувства по-секси от всякога.

Снимка: Playboy

„Чувствам се много по-секси сега, отколкото когато и да било в младите ми години“.

Първата й поява на страниците на Playboy е през 1973 година – годината, в която тя изиграва едно от момичетата на Бонд във филма "Живей, а другите да умрат" (Live and Let Die). „Тогава си мислех „Боже, би трябвало да съм секси. Какво е това?!“

Актрисата също признава, че до момента не е прибягвала до намесата на пластични хирурзи и всичко, което виждаме от нея, е изцяло натурално.

„Никога не съм си правила никакви операция или инжекции. Така че все още съм си аз. Всеки ден се изкушавам по някакъв начин, но тогава поглеждам хората около мен и не успявам да ги разпозная. Затова аз съм си аз. Това е важно за мен.“

В профила си в Инстаграм Джейн пише, че е получила много положителни коментари за интервюто и снимките й в Playboy, допълвайки, че истинската красота идва отвътре.