Джейн Сиймор сподели снимка в елегантен бански в Инстаграм профила си по време на посещение на убежище за слонове в Пукет, Тайланд.

70-годишната актриса сияе от щастие, докато позира с "новите си приятели" в парка Green Elephant Sanctuary Park в Пукет, облечена в цял черен бански с широко деколте.

И тъй като слоновете се разхождат из калната вода, Сиймор също се събува боса, докато позира до великолепните създания.

Снимка: Instagram/@janeseymour

"Прекарвам време с новите си приятели в убежището за слонове Green Elephant Sanctuary! Те са наистина величествени и красиви създания!", написа актрисата в социалната мрежа.

В друга публикация в Инстаграм профила си Сиймор сподели видео, където полива с кофа един от слоновете, който си прави кална баня.

"Изглежда, че си имам нов приятел!", не крие вълнението си Сиймор в клипчето, на което я виждаме облечена в същия бански.

"Това е Green Elephant Sanctuary - убежище, което спасява слоновете от насилие. Опознахме всяка една от уникалните истории на слоновете! Те са свободни да обикалят из джунглите, без да бъдат яздени и да бъдат бити с тояги. Това е страхотна етична програма. Прекарахме си страхотно, докато ги галихме и дори им направихме хубава кална баня!", допълни Сиймор.