Джейн Сиймор е едно от най-красивите момичета на Джеймс Бонд, а в България е позната най-вече благодарение на ролята си в хитовия уестърн сериал „Д-р Куин Лечителката“. Макар и да е на 70 години, актрисата демонстрира фигура, на която биха завидели и по-млади жени.

Тази седмица папараци снимаха актрисата на хавайски плаж и определено възрастта ѝ трудно може да бъде отгатната. На снимката Джейн е заедно с внуците си Луна и Уилс, които са деца на дъщеря ѝ Катрин Флин.

Именно покрай раждането на Катрин актрисата е станала причина, поне според нея, наградите „Златен глобус“ никога вече да не се излъчват на живо. Докато е била на сцената, за да получи наградата си, кърмата ѝ е потекла на живо по телевизията.

Снимка: Getty Images

Участието ѝ във филма за агент 007 „Живей, а другите да умрат“ и по-късно ролята ѝ в „Д-р Куин Лечителката“ я превръщат в световна звезда. В кариерата си Джейн Сиймор има награда „Еми“ и две награди „Златен глобус“.

И въпреки, че в миналото е считана за една от най-красивите жени на света, Джейн призна, че днес нещата са се променили. Преди време тя се оплака, че големите дизайнери вече не я търсят, за да ѝ предлагат безплатно рокли, с които да се явява на церемонии.

Изглежда те губят, защото дори на 70 Джейн изглежда зашеметяващо.