Преди 23-години приключи един от най-хитовите телевизионни сериали, който успяваше да събере пред екраните и много хора в България. „Д-р Куин Лечителката“ е един от първите хитове в българския ефир с медицинска тематика. Сериалът приключи през 1998 г., но актьорите в главните роли продължават да са близки.

Актрисата Джейн Сиймор, която изпълнява главната роля в сериала, сподели снимки от празненството, което са организирали за aктьора Джо Ландо, чиято най-известна роля остава тази на Байрън Съли в хитовия сериал. В четвъртък актьорът навършва 60 години.

„След всички тези години те все още ме носят“, написа актрисата, която е сред най-популярните момичета на Джеймс Бонд. „Сърцето ми е пълно, след като прекарах време с тези чудесни хора. Уилям Шокли, Джейсън Адамс и аз се събрахме, за да сложим начало на празненствата за големия рожден ден на Джо. 60 е зад ъгъла.“

Уилям Шокли и Джейсън Адамс изпълняват ролите на Ханк Уолсън и Престън Лодж в епизодите на „Д-р Куин Лечителката“.

През 5-те години, в които се излъчваше, „Д-р Куин Лечителката“ успя да спечели 4 награди „Еми“ – най-голямото признание в американската телевизия.