Натали Трифонова е една от звездите, които ще гледаме в най-бляскавото и танцувално шоу по bTV "Dancing Stars".

Хората я определят като инатлив човек с труден характер, но тя се смята за усмихнато момиче, което не се притеснява да си покаже ноктите, когато се налага. Гледала е Dancing Stars като малка и си е представяла как един ден и тя ще участва. 

Танцът й на старта на Dancing Stars очарова журито. Вижте го във видеото. 
Целите епизоди на шоуто гледайте на btvplus.bg.

Снимка: bTV Media Group

Ето 10 любопитни факта за нея:

1. Натали е родом от старопрестолната столица Велико Търново и е зодия Везни. Израстнала e в София, където завършва 133 СОУ "Александър Пушкин" и следва в УНСС.

2. Баба й e отличена като "Лекар на годината" за Велико Търново през 2020 г. Д-р Маргарита Ковачева има над 40 години стаж и всяка неделя гледа внучката си в предаването CoolT.

3. Натали и Христо Стоичков имат уникални общи снимки, направени с 25 години разлика. На първата красивата синоптичка все още дете.

4. Започва работата си в телевизията през 2012 г., а част от екипа на bTV Media Group е от 2016 г. Освен прогнозата за времето и CoolT, тя е водила предаването "Геймър", новогодишните програми на телевизията и др.

5. През 2023 г. бе дама на бала на братовчед си във Велико Търново. "Честито завършване!", поздрави тя тогава Александър и публикува семейни снимки.

6. Боулингът е една от нейните големи страсти.

Била е на 10 години, когато за първи път е хванала топката и е сред малко момичета, които са се занимавали активно с този спорт и дори са ходили на състезания.

7. След боулинга се влюбва в танците. Като тийнейджър тренира модерен балет и хип-хоп танци, но преди 10 години заменя танците с телевизията. Сега обаче е готова отново да се качи на сцената и да мине през нея като ураган.

8. Едно е сигурно - не обича закъсненията. Те са част от рецептата й за успех: "Обичайте това, което правите. Работете здраво. Уважавайте колегите си. Не закъснявайте - никога!"

9. Натали обича и пътешествията. Неслучайно често публикува снимки от екзотични дестинации.

10. Наставникът й като синоптик е легендарният Минчо Празников.

Как ще се справи Натали на дансинга? 
Предстои да разберем в "Dancing Stars" - всеки вторник от 20:00 по bTV.

Целите епизоди на шоуто гледайте на btvplus.bg.