"Направо прекали Даяна", "Даяна разочарована че на Петър му писала жена. Що за боклук си ти ма?", "Тази Даяна, да не живеена Марс" - и още подобни коментари четем в мрежата по адрес на Даяна Ханджиева от "Фермата. Е, аз пък я харесвам. Ето защо. 

Защото стана част от латиноамерикански сериал, без да е Изаура или Пакита Гайего
Не е и Касандра. Но много хора си пускат вечер „Фермата“ именно за да видят какво ще се случи с Дайчето тази вечер.

Защото избира семейството си пред работата
Спомняте ли си онзи момент от „Фермата“, в който участниците получиха важен за тях предмет от близките и семейството си. Тогава се оказа, че за Даяна има статуетка на еленче, което било нейната награда за актьорските й умения. Тогава Дая плака и беше разочарована, защото много й се искаше семейството й да знае, че те са по-важни за нея, отколкото кариерата й. Както и че на семейна снимка би се зарадвала повече, отколкото на нещо, свързано с работата. Защото е красива жена
Добре – вижте й косата, веждите, зъбите, усмивката, плоския корем... Не е ли красива жена? Красива е. Всяко друго мнение би било като облъчването с 5G фалшиво и неистинно. Даяна изглежда добре както в секси черен гащеризон на латино вечеря, така и в раздърпан работен.


Защото може да поиска прошка
Актрисата сподели, че й е трудно да се извинява. Думата, коятоо използва, беше още по-силна – „смърт“. Аз самата съм зодия Овен и да си признавам грешките, че и да искам прошка за тях, ми е голяма трудност. В този смисъл абсолютно я разбирам и осъзнавам колко трудно й е било да признае грешка първо пред себе си, после и пред друг. Когато правиш нещо, въпеки че ти е трудно, показваш и слабостта и силата си.Защото слуша себе
Поглеждайки съвсем повърхностно и статистически какво се случи с нея във „Фермата“, ще отбележим, че тя се сближи с двама мъже - Йордан и Петър. Това се случи за срок от време около 2 месеца. 2 месеца пред камери, в национален ефир, в риалити формат, при извънредни условия. Познавам жени, които се радват на по-интензивна близост само защото не са на показ. Така че ако това е фактор да я съдим, хайде да го сложим в графата „Невалидни“?!


Има вкус за мъже
И тук говоря за Петър. Да, може да е ръб понякога, но поне е красив ръб. Има добра физика, пилот е и си знае цената. Петър е отборен играч и не би предал хората, заради себе си. Поне по собствените му думи. Иначе по това, което показа, видяхме, че може да успокои жена, която плаче. И това никак не е малко.

Защото е умна
Даяна печелеше имунитети заради знанията си по история и написаното в алманаха. Да познаваш историята и обичаите на родината си ти дава устои и здрава основа, върху които да стъпиш.

Защото е емоционална
Плаче, посреща изгреви, радва се, тъгува, смее се, танцува, псува... Според психолозите, хората, които не се притесняват от емоциите си и свободно ги изразяват, са достатъчно смели да отстояват онова, което според тях е правилно. Именно емоционалната интелигентност й позволи да отиде и да поговори с годеницата на Йордан, заставайки открито пред нея. Иначе можеше да си изяде вафличките, които им занесе, и сама.


Защото може да цепи дърва
А също и да лепи и фугира камъни, да реже дървени трупи и т.н.


Жена е
Сякаш на никого другиго не му навлязоха толкова в личното пространство, колкото на Даяна. Не стига че беше вързана с въже за мъж, но и в цикъл. Ментруиращата Даяна стана повод за множество коментари в мрежата. Обаче познайте какво. В света има над 800 милиона жени, които също имат менструация. Това означава, че те могат да бъдат майки, че не са с изчерпан яйчников резерв, че хормоните им са сравнително в норма, че половата им система функционира правилно, че трябва да си купуват превръзки и тампони (освен ако не са в Шотландия, където вече са безплатни), че поддържат добра хигиена и може да й се яде шоколад. Наистина ли това може да повод за присмех?