Милена Станджикова, последната отпаднала участничка от "Фермата", се включи на живо в предаването "Тази сутрин" по bTV, за да разкаже как преминава животът й след напускане на шоуто.

"Животът минава спокойно. Не съм се впуснала в динамиката, която беше преди да вляза във "Фермата". Все още ми се иска да се насладя на всичко, което ми се случи вътре", каза Милена.

"Това беше незабравимо изживяване, което може би ще се случи на мнозина за цял един живот. Така че все още се наслаждавам на спокойствието, домашния уют и миговете с децата", допълни тя.

"От "Фермата" пренесох тези ценности, които вътре още повече осъзнах - това да имаш семейство, да имаш поведение, което е в унисон с това държавата и родината ти да просперира", каза Милена.

"За какво са ми парите, авторитета, акъла и комфорта, ако България след 20 години е някъде там в блатото и моите деца си гледат децата в една разсипана държава?", пита тя.

"Чувствах се силна и мотивирана. За мен беше изненада, че си тръгнах", заяви Милена.

"Истината е, че никога не съм се занимавала със селска работа", каза тя.

"Децата ме подкрепяха през цялото време, но те не искаха много да влизам - това беше моя мечта. Бях в един етап, в който търсех самоусъвършенстване, трябваше ми малко тишина, да стана по-осезаема за това, което ми се случва", коментира тя решението си да влезе във "Фермата".

"На възраст съм, в която не се вълнувам толкова от общественото мнение, но все още вярвам, че мога да променя света", заяви тя.

"Според мен ще спечели България, ако повече българи се замислят за всичко, което видяха и променят това, което не им харесва", коментира тя кой ще спечели предаването.

Вижте какво още сподели Милена Станджикова във видеото най-горе!