Малко остава до финала на "Фермата", а снощи от шоуто си тръгна Милена Станджикова. Ето какво сподели тя в студиото на "Тази събота и неделя" по bTV след отпадането си за втори път от предаването.

"Вторият път мотивацията ми беше съвсем различна. Казах си: Момиче, нещо трябва да научиш, нещо трябва да промениш. Влязох, за да развия себе си и да развия своята адаптивност. Исках да изчистя неща, които не харесвах в себе си", сподели Милена.

"Винаги съм била бунтар по душа. Липсваше ми това да бъда много директна и много дръзка. Първия път не бях чак толкова директна", допълни тя.

"Като цяло въобще не мислех да се разкривам вътре във "Фермата", каза Станджикова.

"Надя е много различен човек от мен. Тя беше влязла да покаже това, което може, но не и да развие своите качества. Тя виждаше конкуренция в мен, силен противник. Тя нямаше смелостта да се изправи срещу мен и да ми каже нещата по начина, по който аз й ги казвах", каза Милена.

"Асен ще ми остане най-близък след играта. Той е човекът, който спазва правилата, той има подобна на моята ценностна система", допълни тя.

"Не ми достигна време, не ми достигна бързина", коментира поражението си на дуела Милена.

"Нещата, които трябваше да науча, аз ги научих. Аз и хората, които се припознават в мен, сме изключително толерантни към управляващите и към агресорите. Агресорът си остава агресор, независимо какво преживява. Ние не трябва да бъдем толерантни към него", сподели тя.

"Ако това е наистина нашето общество, ние има върху какво да работим", коментира Милена участниците във "Фермата".

"Вербалната агресия ще бъде оръжието на 21 век и на съвременния свят", заяви тя.

"Надявам се "Фермата" да спечели Стоян", каза Милена.

Вижте какво още сподели Милена Станджикова след отпадането си от "Фермата" във видеото най-горе!