Фермата“ е уникално изживяване, за което благодаря на всички! Съжалявам, че не си наредих правилно двубоите. Иначе Стоян щеше да е чао. Но пък трябва да му призная, че той даде всичко от себе си“ – сподели Илиан Кустев в предаването „Тази сутрин“.

Той се пошегува, че човек, колкото и добре да живее, все някога среща жена на име Мария.

„Аз срещнах две и понеже на едната Мария във „Фермата“ й обещах да направя десерт, сега ще го приготвя пред вас“ – каза Илиан и показа продуктите: печена тиква, тофи карамел, маскарпоне, ягоди и чипс от какао.

„Нямам лоши чувства към никого от участниците. Всеки си има тактика. Аз имам пиперлив език и казвам нещата кратко и ясно. Затова повтарям, че Стоян свири фалшиво“ – сподели със смях Илиан.

Той предпочита Мария да спечели, а от мъжете е за Калоян, макар че и Боби не е за подценяване.

„Калоян и Боби минаха през всички изпитания. Показаха, че могат да спечелят“ – призна Илиан и показа в ресторанта си публикациите в пресата за това как е готвил за Симеон Сакскобургготски и за принц Чарлз.

„Ситуацията е тежка заради коронавируса. Хората пестят, пазят се и не ходят много по ресторанти… От „Фермата“ научих, че повече трябва да си затварям устата“ – сподели на финала chef Кустев.

Вижте целия разговор във видеото горе.