„Във „Фермата“ исках да предизвикам себе си, да видя докъде ставам. Почувствах се жив. Надявам се да съм показал на всички, че тази игра се играе със сърце“ – сподели в „Тази събота и неделя“ Ангел Тенев, който напусна риалити формата след дуел с Калоян Донков.

„Чувствам се удовлетворен, въпреки че загубих. Животът във „Фермата“ върви на други честоти. Чувстваш неща, които са отдавна забравени в теб. Излизат наяве дълбоко таени неща като животни, земя, силата ти, чувства, които не си подозирал, че имаш. Пред земята и пред природата всичко е едно няма нищо“ – призна Ангел и допълни, че най-близо е почувствал Надя.

„Има нещо общо между нас. Тя работи от сърце, много е грижовна... Още не съм намерил жена за себе си, защото съм човек от село, нямам много ходения към града“ – сподели Ангел от село Караджалово.

„Баща ми е много трудолюбив, всичко му идва отръки. Майка ми е много добра душичка. Във „Фермата“ най-много ми липсваше детето – Стоил. Едничък ми е, да ми е жив и здрав! Сестра ми е като Надя, много грижовна. Може би затова почувствах такава силна връзка с нея“ – обясни Ангел, според когото Надя трябва да спечели състезанието.

„Милена също е много силен участник. Данчо е силен, Стоян не е за подценяване. Надявам се да се виждаме след предаването... Посланието ми към зрителите е: дръжте се за земята, за българското! В сърцето е истината. Искат да ни европеизират, но ние сме си българи. Коренът ни е в земята. Най-добрата инвестиция е в деца и в земя“ – заяви на финала Ангел.

Целия разговор можете да гледате във видеото горе.