Ново червило, бебешки пюрета, шампоан, храна за котката, прах за пране, парфюм - все неща, които купувам от едно и също място - dm. А сега ще стане и още по-лесно - може да се поръча и онлайн на www.dm-drogeriemarkt.bg

В момента на сайта има почти 8200 артикула.

Заслужава си да имаш своя регистрация. Така получаваш специални предложения, персонализирани услуги, както и други предимства.

При покупка над 100 лв. доставката е безплатна. Харесвам това! 

Харесва ми и да не ми се налага да нося тежки торби с покупки, да не трябва да подпирам вратата с крак, докато влизам, да не премествам чантата от едната в другата ръка и да разтривам зачервената си длан. Познато ви е всичко това, нали? 

Вместо това използвам онлайн платформата, която е адаптирана за удобно отваряне и през мобилни устройства. И докато пия кафе, пътувам в метрото или просто се наслаждавам на слънцето в почивката, избирам необходимите ми артикули и пълня кошницата. 

Свъшила ми е кухненската хартия? Имам нужда от нов коректор, че все се случва някоя пъпка да ме изненада в неподходящ момент? Или пък искам маска за лице? Няколко клика върху дисплея и готово. 

dm имат 97 магазина. И това е чудесно. Но да си признаем - онлайн пазаруването е изключително удобство! 

Упс, щях да забравя! Ако пазарувате онлайн, получавате 15% отстъпка на касов бон за периода от 13.09. до 18.09.2022 г. включително. 

Препоръчвам ли онлайн пазаруване от сайта на dm? Да, и двете си ръце. Защото и двете са свободни и не нося тежки торби!