Този уикенд, между 17 и 19 май, Domestos ще посрещне цъфтящата пролет в КвАРТала на едноименния фестивал, за да направи преживяването по-приятно и хигиенично. С цел да подобри удобството и безопасността от хигиенна гледна точка, Domestos ще ви посрещне с мобилен санитарен контейнер в рамките на фестивалната зона. Изчистен до блясък с новия иновативен спрей Power Foam, Domestos успешно премахва микробите дори и на най-труднодостъпните места, благодарение на мощната си пяна и 360° технология.

Но ние от Domestos не се спираме тук. С партньорството си с фестивала КвАРТал, ние се ангажираме да подобрим обществената хигиена. Имайки предвид важността на чистотата и безопасността, ние вярваме, че всеки заслужава да се наслади на фестивала, знаейки, че чистата тоалетна е на крачка разстояние.

И както винаги, имаме и малко изненади за вас! Ако участвате в нашия Giveaway, може да спечелите продукти, които ще ви помогнат да се грижите за хигиената си не само по време на фестивала, но и в банята и тоалетната у дома. Защото чистотата е важна не само за нашето здраве, но и за нашето удобство и комфорт.