Усещането да бъдеш жена във всеки един момент е не само външният израз на това как изглеждаме. Понякога да бъдеш жена е това как се събуждаш, как пиеш кафето си, как си приказваш с приятелки и как минава денят ти. Това как мъжът ти мие чиниите вместо теб, за да не си развалиш маникюра и те целува нежно по врата. Как малката ти дъщеря ти помага да омесите заедно тестото за пицата, а на пода оставя след себе си брашно. Как продавачката в магазина за обувки споменава небрежно, че никога не би ти дала 33 години.

  • От мизерното жилище до първия учебен ден - как фотограф, феи и юнаци помагат на семейство без дом (ВИДЕО)
  • Поли Гергушева: Външният вид е до време. По-важно е какво имаш в главата
  • Ива Дойчинова: В нашия свят има твърде много опаковка и по-малко вътрешна радост
  • Графа: "Последната песен" е метафора за последните мигове, в които един син е със своята майка
  • Александра Кръстева: Жените успяват да се справят с хиляди задачи на ден
  • Abbie Bull не си крие акнето и има 30 000 последователи в Instagram
  • Радина Филипова: Гимнастиката ме е предпазила от грешните пътища
  • Каролина Калибацева: На 31 се чувствам, изглеждам и се занимавам с много по-яки неща, отколкото на 21
  • Оля Антонова: Дали пък жената не предпочита 4 кг шоколад, два кашона вино или плик с пари, вместо зюмбюл?
  • Психологът Елена Димитрова-Ангелова: Ние, жените, имаме нужда да се свързваме

Когато всички тези малки неща те карат да се чувстваш жена, се поглеждаш в огледалото и достигаш до външния израз на жената – косата, кожата, ноктите. Ето затова си правиш маникюр, ходиш на козметик, на антицелулитни процедури и на фризьор – за да допълниш усещането, с което природата те е дарила. Но това вътрешното е по-важно – да чувстваш, че си обичана и ценена като жена, майка и приятелка. И никога не трябва да забравяш, че:

Това, че имаш тънка и мазна коса не те прави по-малко жена.

Това, че имаш целулит не те прави по-малко привлекателна.

Това, че първите бръчки са се появили, не те прави по-стара.

Това, че ноктите ти се чупят, не означава, че са грозни.

Понякога хармонията в една жена се намира някъде по средата между това как се чувства външно и вътрешно. И едното трябва да движи другото. В забързаното ежедневие обаче често се случва да пренебрегваме или да не остава време да подхраним вътрешното си усещане за жена, а често не остава време и за другото. А трябва!

Има начин как да се погрижим и за двете и природата го е измислила, а не ние.

Чували ли сте за билката Агнус кастус? Освен доброто влияние, което оказва на „портокаловата“ кожа, както е известен още целулитът, тя действа в благоприятна посока за предотвратяване на появата на бръчки, заздравяване на косата, ноктите и костите. Това е една от най-често използваните билки за женско здраве, която допринася за хормоналния баланс, без екстрактът от нея да съдържа хормони. Чуден факт!

Споменаваме още една природна съставка за женска красота и здраве, която участва в синтеза на колаген, подпомага съединителната тъкан и влияе благоприятно на кръвоносните съдове, кръвообръщението, здравината и еластичността на капилярите – Центела азиатика. Екстрактът от билката спомага правилното отлагане на мазнините, което е основен проблем при целулита. Има и силно изразено действие за заздравяване на кожата.

Други тайни съставки, за да бъде всяка дама красива и уверена, са:

Екстракт от Репей - помага за добрия вид на кожата, косата и скалпа

Екстракт от Гроздово семе - силно изразен ефект върху подхранването на кожата и външния й вид

Селен - влияе благотворно на косата и здравите нокти

Растителен витамин D3 - допринася за здравината на костите, имунната система и нормалното делене на клетките

Комбинацията от изброените съставки дава Лейди Хармония - продукт, който влияе благоприятно на хормоналния баланс, костната плътност, пречистването от токсини и други вредни вещества. Влияе благотворно върху кожата, косата, ноктите. Видимо подобрява състоянието на кожата при бръчки и целулит. А всичко това определено води и до подобряване на настроението :)