На 84 години Джейн Фонда все още е в отлична форма и вече не прибягва към лифтинг на лицето. Тя е лице на новата колекция спортни облекла на H&M.

В интервю за американския "Вог" 84-годишната звезда разкрива тайните си за фитнес и за козметичната операция, за която сега съжалява.

"Направих си лифтинг на лицето и спрях, защото не исках да изглеждам деформирана. Не се гордея с факта, че съм имала такъв", казва звездата от сериала "Грейс и Франки" на "Нетфликс".

Макар да признава, че трябва да разполагате с някакви финансови средства - и добри гени, за да се поддържате по този начин, тя добавя: "Всички познаваме много богати жени, които са си направили всякакви лифтинги на лицето и изглеждат ужасно."

"Можете да се пристрастите. Спрете да го правите. Много жени са пристрастени", предупреждава Фонда аудиторията си.

"Не правя много процедури за лице. Не харча много пари за кремове за лице или нещо подобно, но се хидратирам, спя, движа се, не се излагам на слънце и имам добри приятели, които ме карат да се смея", споделя музата на L'Oréal Paris.

Накрая звездата призовава младите хора да спрат да се притесняват от остаряването, след като сподели, че за нея то не е източник на тревога, пише още БГНЕС.

"Важна е не възрастта, не хронологичното число. Важното е вашето здраве", заявява Джейн Фонда.

Припомняме, че Джейн Фонда беше арестувана на 81-годишната възраст в американската столица Вашингтон за участие в екопротест. Вижте повече във видеото по-долу.