Помните ли малкия Крис от филма „Мисис Даутфайър“. Актьорът Матю Лорънс изигра ролята на едно от трите деца на героя на Робин Уилямс, който се преструва на жена, за да е по-близо до децата си. Тази седмица научихме пикантна подробност от личния му живот – бившата му съпруга призна, че никога не е получавала оргазъм при секс.

Снимка: Getty Images

38-годишната Черил Бърк, която е звезда от популярно шоу за танци, все още е женена за Лорънс, но двамата са подали документи за развод и скоро с бракът им ще е свършено и пред закона.

„Никога не съм получавала оргазъм по време на половия акт“, призна тя в личния си подкаст, но побърза да уточни, че това не е атака към, никой от бившите ѝ партньори. „Това не казва нищо за партньора ми, говори само за мен.“

Снимка: Getty Images

Черил и Матю Бърк се запознават през 2007 г., но връзката им започва 10 години по-късно. През 2018 г. Матю ѝ предлага брак и година по-късно се състои церемонията.

Двамата нямат деца (вместо това отглеждат кученце), но иначе бракът им изглежда стабилен и щастлив… до февруари тази година Черил Бърк подаде молба за развод. Като причина за развода е записано „непреодолими различия“, а като дата на раздалата – 7 януари.

Снимка: Getty Images

Тогава някои таблоиди заподозряха, че причината за раздялата им е липсата на деца, но източници, близки до двойката, отрекоха това.

Сега става ясно, че двамата са имали проблеми в леглото. В един от постовете си Черил сподели, че не е правила секс от 2021 г.

„Когато ще взимаш интервю от сексолог и осъзнаеш, че не си правила секс от 2021 г.“

А тази седмица танцьорката разкри, че сексът не ѝ доставя удоволствието, което очаква.

„Мисля, че досега не съм го казвала, защото не исках да нараня никого“, сподели още тя в подкаста си. „Но това няма нищо общо с човека, а само с мен и с моя срам, насилие в детството и уязвимостта ми.“

През 2015 г. тя разказа, че е била обект на сексуално насилие от 60-годишен съсед, когото родителите ѝ са оставяли да я гледа, докато не са били вкъщи.