Едно момиче може да танцува танго, винаги носи високи токчета, боядисва косата си в нюанс на зряла ръж и има страхотни гърди. Това момиче се запознава с мъж - мил, нестандартен, разведен, забавен, с добра професия зъболекар. И след две пломби време двамата решават да станат по -близки. Тя го кани в дома си и тогава внезапно той се сеща, че има син, за когото спешно трябва да се погрижи и болна майка, която го чака. 

Историята разказва журналистка на изданието "Мари Клер", но не е единствената, в която мъж бяга, когато интимността приближи. 

Какво кара мъжете да спрат да се обаждат, когато разговорът се пренесе на леглото? Има ли наистина проблем, или се филмираме?

Снимка: istockphoto.com

34-годишната Юлия се влюбва в свой колега и без сама да разбере как точно - изживява онази любов, за която повечето жени четат в романите. Не след дълго се мести в неговото жилище, заживяват заедно, а между разговорите за Кафка и Сартр, правят секс на всички нестандартни места, за които се сетят. 

С течение на времето тя забелязва някои неща, които първоначално да й убягнали. Кариерата на мъжът й не върви добре. Той не поддържа външността си и не си купува нови дрехи. Спират да правят и секс. 

'Казваше като на шега, че го боли глава, че е много уморен, или споменаваше многото работа. Целуваше ме по челото, обръщаше се към стената или отиваше в кухнята. Първоначално бях наранена и започнах да търся грешки в себе си. След това се разрових в интернет, където попаднах на думата "импотентност". Намерих телефонния номер на клиника и му го дадох. Той ме погледна с очите и отказа да иде където и да било."

Следващите две години тя си спомня като мъчение: мастурбира, докато лежи до него, изневерява му, прибира се в пет сутринта, плаче на възглавницата си. Това не променя нищо. Разделят се. Години по-късно Юлия е на мнение, че не е трябвало да обявява диагнозата като присъда.

Снимка: iStock

ЗАЩО МЪЖЕТЕ ОТКАЗВАТ ДА ПРАВЯТ СЕКС? >>>

Игор, 42 г., собственик на верига автокъщи, споделя, че когато жена му забременява, и двамата тръгват на курс за осъзнато родителство. Както се изразяват техни приятели - сега и двамата сте бременни. 

"Бях отегчен до смърт от тези лекции, задрямах и пропуснах момента, в който убедиха жена ми да роди у дома, във ваната, с помощта на ръководителя на същите тези курсове. Когато съпругата ми започна да ражда, тя ме накара да й помогна. Казали ѝ, че било много важно да присъствам на раждането, за да бъда по-привързана към детето. Това е нелепо! Той е мой син и аз го обичам повече от всеки друг на света!"

След раждането Игор не може повече да прави секс с майката на детето си.

"Видях куп кървави парцали и сега тялото ми не може да разбере как мога да вляза там, откъдето е излизала главата на бебето!"

Снимка: istockphoto.com

ИМА ЛИ ИСТИНСКИ ПРОБЛЕМ ИЛИ ЖЕНИТЕ ГЛЕДАМЕ ТВЪРДЕ МНОГО СЕРИАЛИ? ЕТО ОТГОВОРА >>>