Деница Кинева е само на 21 години, но вече има опит в работата с хора, които са били или все още са в затвора. Младата изпълнителка участва в „Гласът на България“, защото вярва, че това предаване е пътят към мечтата й за голямата сцена.

Деница е родом от Бургас, но от шест години живее в Англия с родителите си. Тя се занимава с музика, пее на улицата и е работила в организация, която предоставя възможност на хората, които излежават последните си дни в затвора, да се интегрират по-лесно обратно в обществото.

Организацията, в която участва момичето учи онези, които искат да се занимават с музика, но досега са нямали тази възможност, да го направят.

21-годишното момиче преживява тежки моменти, когато се мести да живее в Англия. Учениците й там започват да й се подиграват заради килограмите, защото тогава Деница е много по-слаба. Смеят се и на акцента й. Всички трудности обаче, младото момиче използва като трамплин за себе си и именно така събира кураж, за да се яви в музикалното предаване.

 

Деница изпълни трудната песен „Не ти ли стига“ на Михаела Маринова. С нея тя спечели вниманието на Иван Лечев и така момичето стана част от неговия отбор.

Вижте повече за историята на Деница във видеото.

Целите епизоди на „Гласът на България“ гледайте на btvplus.bg.

Не пропускайте да сканирате и QR кода по време на предаването.

Всички актуални новини около звездните треньори и талантливите участници в „Гласът на България“ можете да следите в страницата на предаването в btv.bg и в официалния Viber канал на предаването, а всеки понеделник и в подкаста „Гласът зад кадър“ с водещ Петя Дикова.