.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

17 яки предложения за пиърсинг на ухото

| преди 1 година

Когато дойде лятото, ставаме по-смели. Показваме повече голи части от тялото си, осмеляваме се да сложим ярък цвят в косата, правим си татуировки... А защо не и пиърсинг?

Хеликс татуировките за уши са новият трендДеликатните татуси декорират външната част на ухото

Ако нямате достатъчно смелост да прободете пъпа или езика си, но все пак ви се иска нещо провокативно, направете си още няколко дупки на ушната мида. И в никакъв случай не става дума за известните през 90 години редички от малки халки по дъгата на ушната мида. Всъщност има толкова комбинации, за които дори не подозирате. 

Пиърсинг в косата? Защо не!След боксьорските плитки и канекалон е ред да сложим на кичурите обеци

Може би Купидон ви е прострелял в сърцето? Или пък на друго място?

обеци

Истинските принцеси нямат нужда от големи и тежки корони. Достатъчни са им малки и кокетни. Слагате кичур коса за ухото и всички виждат истинската ви царствена същност. 

обеци
10 шокиращи пиърсингаПредупреждаваме, че част от тях са наистина екстравагантни

Цветя навсякъде - ушната мида може да бъде като градина. Не редете обеците в линия или в други симетрични геометрични фигури. Колкото по-хаотично, толкова по-интересно. Не използвайте само меката част, а и хрущялите. 

обеци

1+1 - една малка халка може да съедини няколко различни участъка от ухото ви. 

обеци
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите