За милиони жени по света да ходят без сутиен означава свобода. 20 от тях изобщо не се притесняват да покажат прелестите си дори на лъскави събития.

За тези хора си има и специален ден - 13 октомври е Световен ден на без сутиена. Идеята е да се насочи вниманието към рака на гърдата и други проблеми, които са характерни за тази иначе така апетитна част от женското тяло. 

ВИЖТЕ КОЙ ОЩЕ ХОДИ БЕЗ СУТИЕН В ГАЛЕРИЯТА

Ето кои популярни лица излизат без сутиен и не им пука

Елизабет Джейн Хърли e родена на 10 юни 1965 г. Тя е английска актриса и модел. Най-известните й филмови роли са на Ванеса Кенсингтън в „Austin Powers: International Man of Mystery“ и на Дявола в „Bedazzled“. На представянето на Love Ball през февруари 2010 в Лондон актрисата очарова всички с аутфит, който не оставяше много на фантазията. 

Снимка: Getty Images

Серина Уилямс е професионална американска тенисистка. Рродена в Сагъно, Мичиган на 26 септември 1981 г. Уилямс шест пъти покорява първата позиция в ранглистата на Женската Тенис лига. В Италия на мача си с Надя Падороска през май 2021 Серина даде всичко от себе си. И имаме предвид всичко. 

Снимка: Getty Images

ВИЖТЕ КОЙ ОЩЕ ХОДИ БЕЗ СУТИЕН В ГАЛЕРИЯТА

Анджелина Джоли многократно е определяна за най-високо платената актриса в Холивуд. Родена като Анджелина Джоли Войт, актрисата е режисьор и активист в много каузи. Притежава множество отличия, включително награда на Академията и три награди "Златен глобус". Да се появи с тоалет, който да бъде наслада за сетивата на феновете й, не е проблем за нея. Просто - може да си го позволи. 

Снимка: Getty Images

Дженифър Лин Конъли през 2002 г. печели Оскар за най-добра поддържаща роля като Алиша Наш в биографичния филм „A Beautiful Mind“. Тя е родена на 12 декември през 1970 г. Дженифър Лин започва кариерата си като дете модел, преди да направи своя актьорски дебют в криминалния филм „Имало едно време в Америка“ от 1984 г. 

Снимка: Getty Images

ВИЖТЕ КОЙ ОЩЕ ХОДИ БЕЗ СУТИЕН В ГАЛЕРИЯТА