В излъчения снощи епизод на "Фермата" 9 участниците от отбор „Канатица“ заговориха за любовта.

„Аз бях окрилен, когато се влюбих в жена ми. И продължавам да съм“ – сподели Коко.

„Айде стига и ти. Аз я обичам, но влюбен не мога да кажа след 8 години заедно“ – заяви Кенан за съпругата си.

Снимка: bTV Media Group

„Аз имах повече от 20 години брак и до последно си бях влюбена в моя съпруг. Не смятам, че влюбването е нещо краткотрайно, както Кенан каза – за 6 месеца и после изчезва. Любовта е по-силна от живота. Смело мога да кажа, че го обичам и до този момент“ – призна по-късно пред камерата на риалитито Лилия Ел Абани.

Снимка: bTV Media Group

„Опитвам се да прикривам всички тези мои чувства, не искам да ме съжаляват. Това е част от живота. Това, че него в момента го няма, няма да намали моята любов към него“ – сподели през сълзи 43-годишната габровка, която живее в САЩ.

Снимка: bTV Media Group

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg.

„Дори в деня, когато той напусна този свят, аз почувствах душата му. Винаги след това в живота си съм получавала някакви знаци. Вярвам, че той е с мен. Знам, че той иска да съм щастлива. "Фермата" 9 е съдбовна за мен. Аз съм родена на 9-ти и той много обичаше числото 9“ – добави вдовицата с три деца.

Коя е Лилия?

Лилия Ел Абани е на 43 години, от Габрово, но живее в Уинчестър, САЩ. Собственик на автокъща. Вдовица, с три деца.

Снимка: bTV Media Group

Силна жена с желязната броня, изкована в сблъсъците с живота. Среща голямата си любов рано. Тя е на 18, а той на 19 и е от Либия. Първоначално родителите й са против връзката им и те трябва да се борят за нея. Заминават за Либия, където ги чака ново изпитание – избухва война и дните им се превръщат в ад. Успяват да се измъкнат от него и се отправят към САЩ.

Когато животът им се подрежда, идва най-голямата битка – тази с рака. Съпругът й не успява да я спечели и издъхва на 39 години. „Когато той умираше, имах чувството, че умирам с него. Останах сама с три деца. По онова време имах само 300 долара в джоба, но създадох собствена автокъща и им построих дом. Аз съм много силна жена и мога да се боря наравно с мъжете, но понякога се изморявам да бъда мъж“, казва Лилия.

Влиза във „Фермата“, за да вдъхновява. „Ние, жените на България, можем да бъдем смели, борбени и да не се пречупваме. Аз живея в Америка, но искам да бъда запомнена с това, че една българка може да бъде успешна навсякъде по света“, казва тя.