След инфарктна битка в елиминационния дуел между Кенан и Теодора, участничката от Хасково отпадна на метри от финала на "Фермата". Тя даде заявка, че е много добра с прашката, но това не успя да й помогне. 

10 факта, които не знаете за Теодора 

1. Отгледана е на село при баба си и дядо си. Времето, прекарано с тях, определя като най-щастливото в живота си.

2. Теодора е разведена и е преживяла тежко развода си. „Той беше първата ми любов. След няколко години реши, че вече не ме обича и направи нещо, за което не искам да говоря. Болката беше огромна, но не й позволих да ме превърне в зъл човек или в жертва“. На мястото на халката си сега Теди има татуировка.

3. Решава, че "Фермата" 9 е нейният сезон, когато разбира, че ще се казва „Нишката на живота“. Чувства го лично, защото татусът й е точно тази нишка. 

4. Омъжва се едва на 19 г., а е била заедно с мъжа си от 13-годишна. "Бяхме си първото всичко" - сподели тя в риалитито. Името на отбора си „Канатица“ приема много лично. Това е символ на семейството.

5. Била е тъпкана и подценявана, но се е научила да заявява себе си по мил и тактичен начин, без конфликт и агресия. Това споделя Теодора във визитката си.

6. Създава център за помощ на деца и родители в трудни ситуации, защото приема за своя мисия да дава надежда на обърканите деца, да помага на хората в счупените бракове, на изтормозените жени и пасивните мъже.

 

7. След конфликта им с Кенан, той заяви, че ако Теди си намери мъж, ще й плати сватбата. 

8. Във „Фермата“ Теди влезе, за да пребори сянката, да науча уроците на нашите предци, да се потопи в традициите на България. Желанието й е след това да предаде наученото на децата, на които преподава.

9. Теодора Тръндева е на 26 години, от Хасково, но живее в София. Тя преподава английски език и математика в софийско частно училище.

 

10. "Цялото преживяване е велико. Благодарна съм и щастлива, че имах възможност да съм част от това приключение. Моята нишка на живота започва да се тъче сега“, сподели тя на раздяла.