Коя ще е победителката в "Ергенът"? Това е въпросът, който мнозина си задават. 

Към момента сериозни заявки за сърцето на Евгени Генчев дават Валерия, Елена, Айлин, Джия, Виктория и Боряна. Те са едни от най-активните, които най-често го канят на срещи в коктейлните вечери, прекъсват чужди срещи в желанието си да прекарат още малко време с него и заявяват присъствие. 

Но изненадите в "Ергенът" никога не спират. А и пътят към любовта никога не е съвсем ясно очертан, така че, сигурни сме, очакват ни още много интересни епизоди. 

Забавните коментари на Алекс, ЕваЛюси и Марта, участнички от първия сезон, може да следите в "Още за Ергенът".

Според Ваня Щерева, редактор на "Ергенът", сезон 2 всички момичета във втори сезон са споделили, че влизат, за да намерят любовта. 

"Това е драматургията на живота, а в нейната основа стои любовта."

В "Тази събота и неделя" тя разказа още, че много се забавлява, докато чете коментари в интернет пространство за това коя ще бъде победителката в "Ергенът". 

"Защо ви е, бе, хора, да знаете? Ние като гледаме някой сериал, не искаме да знаем какво ще стане нататък, а те се надпреварват да казват."

Тя издаде още, че предстоят неочаквани обрати в романтичното риалити.

Коя е победителката според астрологията - вижте с кого си подхожда Евгени, зодия Рак

Евгени е зодия Рак.

Ето какви са любовните съчетания на тази зодия според астрологията.

С Овен - инатливият Овен упорито ще отказва да задоволи капризите на Рака. Той пък, от своя страна, е  прекалено обсебващ. Това ще притеснява Овена и ще потиска желанието му да твори. В един момент Овенът задължително ще реши, че Ракът блокира пътя му, което си е чистата истина. Раздялата им е сигурна.

С Телец - привличат се в сексуално отношение и заради общото си желание да живеят защитени и сигурни в своя дом.

С Близнаци - ако Ракът се примири с променливостта и склонността на Близнаци да флиртува, двата знака могат да съжителстват хармонично.

С Рак - съжителството между двама партньори, родени в Рак, си е цяло предизвикателство. Ако имате до себе си жена Рак, никога не ще успеете да разберете точно колко ви обича и дали чувството, което изпитва към вас, е любов или иска обсебващо да ви закриля.

С Лъв - Лъвът със своята щедрост и топлина е идеален партньор за Рака, който се стреми винаги към това.

С Дева - между двамата може да съществува силна емоционална връзка, но отношенията им ще преминават през чести кризи.

С Везни - Ракът страда от собствените си комплекси и ще живее трудно с Везни заради тяхната несигурност и колебливост.

Със Скорпион - в сексуално отношение са идеалната двойка, но Ракът ще е принуден да се примири с ревността на Скорпиона и желанието му да властва. 

Със Стрелец - има добри шансове заради многото общи и привличащи ги качества.

С Козирог - ако двамата могат да си осигурят стабилна материална основа при съвместното си съжителство, ще живеят добре и в разбирателство.

С Водолей - в сексуално отношение могат да си допаднат, но само временно. В брак биха съществували трудно заради постоянните опити на Рака да върже общителния Водолей до себе си.

С Риби - изпитват силно сексуално привличане, а разправиите между двамата са краткотрайни.

Дали звездите ще помогнат на Евгени в търсенето на любовта - предстои да видим. 

Коя беше победителката от първи сезон може да си припомните ТУК.