„Истинска. Неподправена. Емоционална. Красива. Женствена“, това сподели за образа си на Мерилин Монро в "Ергенът" Боряна. 

В забавната игра момичетата се превърнаха в аватари, които действаха и говореха според думите на своите конкурентки. Като Мерилин Монро Боряна бе управлявана от Ирина. А тази комбинация определено предполагаше една гореща среща между нея и Евгени.

„Макар и това да са нейни качества, мога да призная, че когато се въплатих в образа й, сякаш те станаха и мои“, описа още красавицата, чиято страст са високите скорости.

Чарът и красотата, които излъчваше Боряна в ролята на Мерилин Монро, бяха доказателство за увереността, която носи.

Молдовката Ирина казваше на Боряна какво да говори и как да се държи, с цел косвено да спечели битката за среща с Евгени.

„Дрехите ти трябва да бъдат достатъчно тесни, за да показват, че си жена, но и достатъчно свободни, за да показват, че си дама“, са думите на самата Мерилин, които Боряна припомни в публикацията си.

Ако Боряна ви е впечатлила като мерилин Монро, вижте няколко любопитни факта от живота на световноизвестната блондинка:

Мерилин Монро всъщност е псевдонима на Норма Джийн Мортънсън. Първото й предложение за сценично име обаче е било „Джийн Адеър".

Емили Ратайковски остро критикува биографичния филм за Мерилин Монро „Блондинка" за това, че „фетишизира женската болка". Актрисата упрекна филма, позовавайки се на колективната мания по страданията на Бритни Спиърс и смъртта на принцеса Даяна. Според Емили общество е обсебено от мъртви момичета.

Няма официално потвърдена причина за смъртта на Мерилин. Според редица източници актрисата сама е решила да сложи край на живота си, като е взела свръхдоза барбитурати.

Как коментираха този епизод на "Ергенът" Люси и Марта - вижте във видеото.