В 17-и епизод на "Ергенът" дамите бяха разделени на господарки и прислужници. Валерия бе от групата на прислужниците и блесна със забавни коментари за капризите на господарките.

Снимка: bTV Media Group

„То навън само сняг не е завалял, тя лед иска“ – за коктейла, който Пам си поръча.

Снимка: bTV Media Group

„Започвам да вдигам кръвно“.

„Сигурна съм, че искат да се възползват от мен, за да ми върнат за всички пъти, в които съм била с Евгени“ – коментира Валерия пред камерата на риалитито.

Снимка: bTV Media Group

„Ирина пие много, така че ще сипя целия джин. Дано да се напие, да си ляга и да пропусне коктейла“.

„Сега ще каже, че водата е малко, ледчето се разкиснало, портокалът не си отива с ягодките. Дали да не се изплюя вътре?“

Снимка: bTV Media Group

„Задникът й 3 декара, тя филия с шоколад иска“ – когато Ивелина си поръча филия с течен шоколад. Малко по-късно учителката накара моделката да пее „Македонско девойче“.

Снимка: bTV Media Group

„Кой каза на дебелите хора, че трябва да ядат хляб, и то с шоколад? Ще й намажа най-голямата филия, за да стане още по-дебела… И нека тази филийка да се лепне на дебелия ти задник!“

Снимка: bTV Media Group

„На едната й пипам краката, на другата й слагам лед в чашката. Много вкусно!“ – след като прави педикюр на Ивелина.

Снимка: bTV Media Group

„Сети се тя след мазната филия да яде плодове, и то в сладоледа“ – господарките си поръчаха мелби.

„Много добре ни се получава. Правим мелби, масажи, педикюри, перем, чистим… Което какво означава – че ние сме много подходящи за Евгени, а тези дембели, които цял ден стояха на дивана, да ходят да си лягат“ – така Валерия обобщи деня.

Снимка: bTV Media Group

След края на тази игра Валерия се жертва и доброволно реши да не участва в коктейла, защото е прекарала най-много време с Евгени. Не толкова лесно обаче бе гласуването в групата на господарките, които трябваше да изберат коя е била най-мекушава и да я лишат от участие във вечерния коктейл. Идеята да отпадне тази, която е имала най-много контакти с пианиста, срещна сериозен отпор от страна на Елена. В крайна сметка групата избра в стаята си да остане Поли.

Снимка: bTV Media Group