„И просто ей така си представих, че улиците на Габрово са ми Бруклин, а на лаптопа в ръка след малко ще напиша седмичната си колонка за секс и отношения така, както ги виждам след един "Манхатън".

Влизам в алтер егото си на Карина Брадшопова, за да ви споделя, че в следващите 10 седмици ще се учим на космополитност, толерантност, еклектика в стайлинга, лавиране през житейски крушета и още други теми, изпълващи съвременния градски епос със смисъл и предизвикателства, защото втори сезон на "И просто ей така…" вече се излъчва“ – пише Елена от "Ергенът" в своя Инстаграм профил.

Тя уточнява, че рядко гледа сериали, но за Кари и компания си има специален ритуал – чаша пенливо в кристал, десерт, аранжиран като за сватба и с аутфит, в който може да не й е удобно, но й е фамозно.

„Обичам нещата, които ни карат да се стремим да живеем добре и просто ей така, ще очаквам следващите седмици с трепет и вълнение. Първите два епизода вече са излезли – познайте как ще се наградя след тази изключително дълга и предизвикателна седмица, в която всяка сутрин гълтам корема и изплювам гипса на живо в ефир. Мхм, "Павлова", бъбли и бинджване на любим guilty pleasure“ – завършва Елена.

„И просто ей така...“ разказва историите на Кари, Шарлот и Миранда – всички вече на 50 години. Има и три нови героини – Че, Сийма и Ная.

Режисьорът, сценарист и продуцент Майкъл Патрик Кинг казва, че целта на втория сезон на сериала е била новите герои да изглеждат добре познати на публиката.

Повече по темата вижте тук: