Звездите на сериала „Сексът и градът“ отбелязаха неговата 25-а годишнина с послания в Инстаграм.

Сара Джесика Паркър публикува снимка на колието с името "Кари". "Това е нашата сребърна годишнина, но спомените винаги ще бъдат златни", написа 58-годишната актриса.

Кристин Дейвис сподели видео с компилация от сериала.

"Невъзможно е да повярвам, че минаха 25 години! Смятам се за най-щастливия човек на света, защото участвах в тази история, която свързва толкова много от нас... Благодаря на всички Ви, които пътувахте с нас. Обичаме ви #satc25", написа тя.

Синтия Никсън публикува ретроспективна снимка "как започна", съпоставена с "как продължи" за героинята си Миранда и по-нова своя снимка.

"Сексът и градът" проследява живота на четири приятелки – Кари (Паркър), Шарлот (Дейвис), Миранда (Никсън) и Саманта (Ким Катрал), живеещи в Ню Йорк. Премиерата на сериала беше през юни 1998 г.

След шест успешни сезона той вдъхнови два филма "Сексът и градът" (2008) и "Сексът и градът 2" (2010), както и продължението на сериала "Просто ей така", чийто втори сезон ще започне след две седмици, припомня БТА.

Ким Катрал не се завърна за "И просто ей така". Актрисата, която е имала конфликт с колежките си, не публикува нищо за годишнината. Миналата седмица обаче беше съобщено, че Катрал ще се появи като Саманта във втория сезон на "Просто ей така".

В събота, 10 юни, от 20:30 ч. можете да гледате "Сексът и градът 2" (2010) по bTV Comedy.