Валерия Дакова, една от 26-те участнички в трети сезон на "Ергенът", засне пародия на финалната сцена в романтичното риалити.

Облечена с черен костюм и папийонка, тя се обърна към двете финалистки Магдалена и Надежда.

„Здравейте, красиви и неповторими жени! Това, което със сигурност искам да запомните, е, че вие сте перфектни. А аз съм пу**о. В началото си мислех, че не съм. Но когато казах „Не“ на 24 жени, а сега и на още две, осъзнавам, че съм“ – казва 20-годишната студентка от Дупница във видеото.

„Маги, теб мога да опиша само с една дума – класна!... Мамо, свали листа по-надолу, че не виждам… Надежда, и ти ставаш. В началото, когато не подбирах с кого се целувам, мислех, че знам какво правя. Всички се смяхме, но сега въобще не ми е смешно. Или както мама казва „Ситуацията не е хумористична“… Какво, мамо, да не се преструвам? Да си тръгна?“ – пита Валерия, поглеждайки към въображаем персонаж, който е зад камерата.

Тя става от стола и тогава виждаме, че от кръста надолу тя е с анцуг.

Снимка: Instagram.com/valeriyadakova

„Мамо, тази роза е за теб“ – чуваме да казва Валерия, когато вече е извън кадър.

Видеото предизвика голям интерес и много коментари.

Сред тях са „Той отиде на почивката, хапна, пийна, повесели се и мама го прибра“, както и „Проникване имаше ли?“.

„Този финал така дълбоко ми бръкна в травмите, причинени от такива като този wanna be-man… А дори не съм била в предаването като вас. Благодаря ти, това е първото нещо, което ме накара да се почувствам по-добре от дни“ – написа потребителка на Инстаграм.

„Другарите от войната само може да се радват, че избра майка си“ – написа друга, визирайки коментара на Алек, за който можете да прочетете тук: