Ден след драматичния финал на "Ергенът" 3 поглеждаме към главните герои от миналогодишното издание на романтичното риалити.

Евгени Генчев се готви за концерт с Виктория в родния Пловдив, който е утре, 18 май, в Драматичния театър.

„Миналата година направихме нещо малко, но специално на сцената в Пловдив и Варна. След това записахме по един епичен и мащабен начин една безвъзмездно обичана песен за всички нас – „Хубава си, моя горо“.

Снимка: Instagram.com/evgenygenchev/

Сега официално ще затворим креативния кръг и ще представим всичко на живо – пред вас, в две ексклузивни и вълнуващи вечери посветени на емоцията изразена чрез музика!“ – обръща се талантливият пианист към своята публика.

Вторият концерт ще е в София на 1 юни.

Снимка: Instagram.com/evgenygenchev/

В синхрон с нашия поглед към миналата година вчера Евгени Генчев също си припомни събитие от 2023 г.

„Хубав ден с хубави хора и случки беше това. Дава ми усещане и леки нотки на Top Gun, гледайки тези снимки. Много далеч е от това, осъзнавам, но си е мое и му се радвам. Все пак всеки един от нас има уникален път и докато можем да гледаме другите и да се възползваме от техния пример и постижения като вдъхновение, най-важното е да гледаме към нас самите, за да продължаваме по пътя си на личностно развитие.

Снимка: Instagram.com/evgenygenchev/

Важно е да се справяме с трудностите. Всичко е до подход и перспектива. Нека да си напомняме и насочваме съзнанието към позитивната страна и да приемаме, че не всичко е в наш контрол. Да работим над това, което контролираме – себе си, а за всичко друго, ще му се намери времето и мястото“ – пише Евгени, припомняйки си скока с парашут, който направи заедно с Петър Дочев от „Преди обед“.

Повече за него вижте тук:

Победителката от "Ергенът" 2 Валерия продължава да се снима активно в различни фотосесии.

Снимка: Instagram.com/evgenygenchev/

В началото на май красивата моделка публикува чудесна снимка с булчинска рокля.

Снимка: Instagram.com/evgenygenchev/

„Още една снимка към колекцията на вечната булка! С толкова прекрасни рокли, които обличам в последните 10 години, не знам как ще избера моята някой ден. Ще трябва да помагате!“ – призовава Валерия своите близо 66 хиляди последователи.

И понеже животът не е само рози и шампанско, наскоро тя съобщи за тъжния край на едно от кучетата, което благотворителната организация Pure Love се е опитала да спаси.

Те напомнят да не подминаваме животно, което очевидно е в тежко състояние.

„Няма да му мине, няма да стане и да отиде само на лекар, а ще си отиде бавно и мъчително. Във ваш контрол е да се опитате да му помогнете или да потърсите помощ навреме! Обаждания за животни, които от няколко дни лежат безпомощни и агонизират, имат край като на Матео… Усилия, надежда, средства и лекарски труд, но без положителен резултат! А можеше Матео да се пребори!“ – обобщават от Pure Love.

Повече за Матео вижте тук: