Тя влезе в "Ергенът" с атрактивна червена рокля с пера и прикова вниманието на всички! Христиана Манова е едно от най-атрактивните момичета, които влязоха във втори епизод на "Ергенът". 

Хриси е от Кюстендил. Дойде ли петък вечер, тя слага високите токчета и късата рокля и се превръща в парти фурия. Купоните, на които присъства, са до зори, а тя винаги е в „окото на бурята“ – пее, танцува, хвърля салфетки, пие шотове директно от бара, а шампанското ѝ се сваля с люлка. Дойде ли 7:00 ч. в понеделник обаче, тя маха екстеншъните, слага незабележим грим, облича се със строго официален костюм и се превръща в г-жа Манова. Христиана е завършила военна академия със специалност „Психология и национална сигурност“ и работи като психолог в училище.

Не крие, че обожава работата си – за нея децата са надеждата на България и я вдъхновяват всекидневно да се бори за едно по-добро бъдеще. Винаги е готова да ги изслуша и подкрепи, а подходът ѝ е изключителен лесен и достъпен – за тях тя е просто „кака Хриси“.
Възпитава учениците на толерантност и ученолюбие – според нея България няма нужда от неуки и неграмотни хора. За година и половина Христиана смята, че е натрупала достатъчно голям опит с децата, за да може смело да заяви, че ще бъде страхотна майка.
Единствено, което ѝ остава, е да намери таткото…


Изискванията ѝ обаче не са никак малко, защото се смята за красива и образована и заслужава най-доброто. Очаква мъжът до нея да бъде финансово стабилен, тъй като е свикнала да бъде материално осигурена – от бившите си половинки вече е получила огромна къща и ултра луксозен автомобил. Христиана е убедена, че Алек е точно за нея – едновременно красив и успешен.

 

 

 

Всички епизоди на "Ергенът" гледайте на btvplus.bg.

Освен с визията си, останалите момичета няколко пъти коментираха височината на гласа й. А какво каза с този глас - тук събрахме на едно място всички нейни впечатляващи изказвания. 

"На първо място са ми на мушка младите - много ме дразнят!

"Ще те заапа след малко!"

 

 

"Прилича на мишка, затова й викам цър-пър!" (за Виктория)

"- Аз нали съм малоумна малко, как ти беше името?
- Шармин."

Снимка: bTV Media Group

"Супер тъпо ми стана, че Гълъбина си тръгна тази вечер. Беше уникално готина мацка. Хора, аз рева! Не, бе, рева от обувките. Изобщо е ми беше до розата - умреха ми краченцата. Мале, как ме болат краката! Леле, божке едвам стъпвам."

"Ако иска да ми дава роза, ако иска, да не ми дава. Направо... искам само да седна!"

"Виктория е най-дразнещото същество в къщата. Ау, бате, направо!"

"Това за мен е най-злобният човек в къщата. Аз по-злобен в живота си не съм виждала."

 

"И после цър-цър-цър..."

"Нема по-антипатичен човек в къщата от тая. И всичко иска да знае, като каналните плъхове..."

"Направо откачам и се паднах с нея в една стая. Това е мега карък!"

Всички епизоди на "Ергенът" гледайте на btvplus.bg.