Какво очаква всяка зодия в работата, здравето и любовта през февруари 2020 година научаваме от Светлана Тилкова-Алена.

 

ОВЕН

 

Работа: Ако сте нечии подчинени и началниците искат да ви натоварят с допълнителни задачи, не им противоречете, за да спечелите не само приходи, а и уважение. Проведете разговорите за сътрудничество и включване в нови проекти до 17 февруари, защото в този ден Меркурий започва ретроградното си движение и ги забранява.  Не се намесвайте в чужди конфликти, дори и ако се свързани с колеги, които са ви приятели.

Здраве: Напрежението може да доведе до проява на мигрена и проблеми с нервите, ако не си наложите търпение и не приемете, че е по-добре да се подчините на съдбата. бъдете особено внимателни в дните 25-28 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Имате право да решите, ако сте семейни дали да съхраните брака си или да го разтрогнете при неразбирателство. Не  бива да се надявате на разбиране от страна на вашата брачна половинка. Добре е и ще е радост в дома ви да се прибирате след края на работния ден и да не пропускате вечерите и разговорите със семейството си, така проблемите ще бъдат избегнати.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Прибързаността е забранена, за да не се налага да търпите критика от вашите началници или да се стига до разправии с вашите подчинени. Бъдете умерени и не предприемайте крайни действия, за да избегнете неочакваности, които ще ви споходят през следващите месеци. Направете така плановете си, че да поставите началото на нови проекти, но само до 17 февруари, защото в този ден Меркурий започва своето първо ретроградно движение за годината.

Здраве: През първите и последни дни на месеца се грижете добре за здравето си, защото сте застрашени от простуди, които ще са обострени в тези дни, в които Луната е във вашия знак  1-3 и 28-29 февруари.

Любов: Бъдете умерени, тактични, не повишавайте тон - от агресията нищо не печелите, а ако нарочно ви вбесяват, пригответе си нещо вкусно за ядене, хапнете си,  пийнете си чаша винце и ще се успокоите. Бъдете отговорни към семейството си, прибирайте се навреме от работа и проблемите ще бъдат забравени.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Ако уволнявате служители, рискувате поста си или даже бизнеса си, но най-вече авторитета си, а в годината на Уран трудно ще го възстановите, защото няма как с магическа пръчка да се докажете отново. Не бива да се поддавате на погрешни съвети от некомпетентни хора, които по-скоро би нарочно целят да ви заблудят, особено след 17 февруари заради ретроградното движение на Меркурий.

Здраве: Не са изключени проблемите със здравето ви, защото то зависи от вашето общо психическо състояние. Пазете се от алергии и автопроизшествия, особено в периода 3-5 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ще бъде жалко, ако при нова връзка , но заради липса на яснота дали са бликнали чувства заради властващата емоция, се срине семейството ви. Задължително ще страдате, ако сте живели години дарили  ви спокойно щастие, въпреки че може и да съществуват  недоразумения.

 

РАК

 

Работа: Тактът и търпението на вашето работно място са задължителни, съгласно изискванията на Уран и вибрация 4, натоварваща ви с допълнителни тегоби. Не се впускайте да мъстите на колеги, ако са направили някоя интрига и са намесили вас, а забравете стореното и продължете по пътя си. Не бива да инвестирате след 17 февруари, заради започващото ретроградно движение на Меркурий.

Здраве: Въпреки, че не обичате да спортувате, е добре поне малко да се движите. Застоялият живот ви депресира, вреди на стомаха и жлъчката ви, особено в периода 5-7 февруари, когато Луната е във Вашия знак.

Любов: Не бива да сте добронамерени и сговорчиви, ако не сте щастливи, но също така не бива да поддавате на роднинските приказки, целящи да ви разведат. Ако бракът ви е стабилен, не си струва да го съсипвате, а и е добре да говорите за трудностите с половинката си и с вашите деца и да им помогнете да ги преодолеят.

 

ЛЪВ

 

Работа: Съветвам ви да не се предавате, ако ваши колеги или партньори се опитват да ви пречат, само защото ви завиждат и искат да блеснат вместо вас. Това  е невъзможно съгласно изискванията на Уран, господарят на годината, която има силата да разруши всичко непочтено заграбено или постигнато. Пътуванията зад граница са във ваша полза до 17 февруари, заради започващото ретроградно движение на Меркурий.

Здраве: Податливи сте на проблеми със сърцето и кръста, а също и с нервната система. Избягвайте алкохола в периода 7-9 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните могат да разпалят отново силните чувства, които винаги са ги крепели, ако не пропускат да са често със семейството си и да пътуват заедно ако не по време на всички почивни дни, то веднъж или два пъти в месеца. Тези от вас, които не са доволни от брака си ще  вземат решение за раздяла.

 

ДЕВА

 

Работа: Във ваша полза е да го сторите и да инвестирате до 17 февруари, а след това само да работите по проектите, заради ретроградното движение на Меркурий, да завършите започнатите задачи и да подготвите само проектите на новите. Проблемите ще са за ваша сметка, а загубите в началото на годината ще носят дългосрочни проблеми.

Здраве: За да бъдете здрави ви съветвам повече да си почивате. Колкото по-рано се прибирате у дома, толкова по-голяма гаранция имате, че ще се чувствате в отлична форма на следващия ден. Внимавайте с какво се храните  в дните 9-11 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Повод за проблеми и разправии може да е само закъснението ви вечер заради служебни задачи. Заради месеца на стабилност и хармония не бива да се изкушавате от „невинни“ флиртове, за да не се окажете отхвърлени от половинката си заради съмнения в изневяра, подсказана от "добри" съседи и ваши колеги".

 

ВЕЗНИ

 

Работа: Планирайте задачите си така, че да сте обвързани с най-важните си проекти и инвестиции, които да осъществите до 17 февруари, заради започващото ретроградно движение на Меркурий, а след това да се заемете само с рутинните си задължения. Забравете за начинанията след средата на месеца. Ако нямате избор и се налага да подписвате договори, направете го със съответстващите клаузи за преподписване, за да не сте губещи.

Здраве: Не се опитвайте да надскачате възможностите си, за да не навредите на вашето здраве. И през този месец преумората ви вреди. Не се подлагайте на оперативно лечение на бъбреците особено в периода 11-14 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ще бъде жалко, ако заради стремежите ви към нов връх съсипете отношенията си. А и трудно ще го преживеете, ако е бракът ви е просъществувал години носещ ви спокойно щастие. Внимавайте да не обтегнете отношенията си с вашите роднини. Не правете крачката към изневери, ако семейството ви е стабилно.

 

СКОРПИОН

 

Работа: Подгответе се за трудности, заради отказа на вашите колеги да подкрепят новите ви идеи и да ви съдействат за тяхното осъществяване. Не подценявайте своите интелектуални възможности и не допускайте странично влияние, което може да ви провали. Не давайте заеми и не искайте кредити, особено след 17 февруари, когато Меркурий започва ретроградното си движение и рискувате да се провалите.  

Здраве: Пазете се от простуди и инфекциозни заболявания, а също от проблеми с половите органи. Ако се чувствате отпаднали отидете при специалист.  Бъдете предпазливи в периода 14-16 февруари, когато Луната е във във вашия знак.

Любов: Няма как да сте щастливи у дома, ако не се прибирате навреме или се прибирате подпийнали заради вечеря с колеги, но не уважавате трапезата, на която ви чака вашето семейство. Замислете се какво щастие ще ви донесат парите, ако съсипете отношенията си и се окажете самотни. По-добре намерете компромиса.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Работа: Грози ви опасността да съсипете доходен бизнес и прекрасни делови отношения, за да се докажете пред себе си, въпреки че провалът ви е предрешен. Отдайте се единствено на рутинните си задължения. Не инвестирайте в чужд проект дори и да сте се убедили, че ще имате добра печалба, особено след 17 февруари, когато Меркурий започва ретроградното си движение и налага строгите си забрани.

Здраве: Преумората и алкохола може да навредят сериозно на здравето ви и да ви създаде проблеми с черния дроб и жлъчката. Предпазвайте се от хранителни отравяния и стомашни неразположения в дните 16-18 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не бива да намесвате в отношенията си роднини, които може да се окажат лицемерно услужливи и зад гърба ви да ви създадат нови проблеми. Прибързаните изводи за поведението на вашите партньори, въпреки, може да се окажат причина за разправии с необратим край.

 

КОЗИРОГ

 

Работа: Не е изключено да ви предложат специализация зад граница, която не бива да отказвате, ако поемат разходите ви, но всичко изредено ви съветвам да предприемете до 17 февруари, когато започва ретроградното движение на Меркурий. Не бъдете наивни и добронамерени, ако приятели или близки ви искат заеми, които няма да си върнете обратно. Ваши делови партньори може да се опитат да ви изнудят, за да се облагодетелстват.

Здраве: Всеки опит да надскочите вашите възможности води до преумора и до нервно напрежение. Пазете се и бъдете отговорни към здравето си. Бъдете разумни в дните 18-20 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Невинно залитане встрани ще е причина да страдате дълго, защото ще ви е трудно да приемете, че сте изоставени по ваша вина, а връщането обратно може да се окаже невъзможно. Не се забърквайте с роднински свади, защото ще си патите дълго заради тази ваша намеса.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Работа: Стремежът ви към стабилност е причина да работите до изнемога, подвластни на емоцията и на невъзможността да сте умерени. Въпреки желанието ви да сте максимално дейни, не бива да прекалявате с непреценените рисковани начинания и инвестиции през целия месец и особено след 17 февруари, когато Меркурий започва ретроградното си движение.   Обмислете инвестиции и  съдружие със задгранични партньори, което да подпишете през следващия месец.

Здраве: През февруари здравето ви е зависимо от умереното хранене и отказът ви от цигарите и алкохола. Не е изключено обостряне на хронични оплаквания, ако не спазвате предписаната ви диета, особено в периода 20-23 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Тези от вас, които не са доволни от брака си, могат да създадат приятелства, за да възстановят хармонията в отношенията си или да вземат решение за раздяла, която може да се окаже болезнена, защото след като  всичко е вече приключило ще осъзнаете силата на чувствата си.

 

РИБИ

 

Работа: Няма причина, поради която да не се извините за вашите грешки на колегите си, нито има такава, за да не приемете техните извинения. Имате възможност да обмислите начинанията си за следващия месец, да ги споделите, за да ви подкрепят. Не бъдете прибързани и не предприемайте рисковани инвестиции, особено след 17 февруари, когато Меркурий започва ретроградното си движение.

Здраве: Здравето ви през месеца е нестабилно, заради властващата емоция и невъзможност да се владеете. Физическото натоварване ще ви се отрази добре на тялото, но ако не сте обути с неудобни обувки през деня, особено в дните 23-25 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Очаквайте сериозни драми в живота ви, ако сте допуснали разправии заради вашата избухливост. Няма как да сте щастливи, ако не споделяте с вашите близки проблемите си,  а предпочитате да избягате с компания и да прекалите с алкохола. Така проблеми не се оправят и брак не се стабилизира.