Овен
Представителите на зодия Овен са способни да завладеят света, стига да го искат. Вземат ли дадено решение, което е в техен интерес, нищо и никого не може да ги спре. Но това вече го знаем. По-интересното е, че те имат изключително силно съзнание и вибрациите, които излъчват са мощни. Чрез тях те успяват да поведат всекиго, който им е необходим за постигането на целите им. Въпреки арогантното им поведение и взискателен характер, овните бива да се вслушват повече в мнението на другите – нищо, че в повечето случаи са прави.

Телец
Родените под този зодиакален знак може и да са инати, но те всъщност са целеустремени в осъществяването на своите желания. Тях не ги интересува какво мислят другите хора, те просто отстояват своето. Имайте предвид, че за тях лоялността и доверието са от изключително значение. Затова не ги предавайте, защото тогава настъпва началото на края.

Близнаци
Раздвоени между висшите си Аз, близнаците трудно могат да разберат както истински искат. Очарователни в своята нерешителност, те са съзидателни и начинът им на мислене може да бъде в полза на тези, за които е присъщо да взимат прибързани решения. Да, близнаците могат да бъдат добри съветници – просто им трябва време да осмислят всички варианти на дадена ситуация.

Рак
Присъщо за тях е прикриват чувствата и мислите си. Раците не обичат да показват своята уязвимост, криейки се в своята черупка. Хубаво би било ако се отварят повече към заобикалящия ги свят, защото мисленото им е добро, прагматично, а съзнанието им ражда хубави идеи.

Лъв
Представителите на тази благородна зодия смело споделят своите мисли без да се притесняват от чуждото мнение. Те обичат да бъдат сърцето на компанията. Осъзнати, те знаят кои са и отстояват своите позиции по неподправен начин. Мечтите са им големи, а смелостта впечатляваща.

Дева
Прагматични в начина си на мислете, девите са от тези хора, на които може винаги да разчитате в затруднена ситуация. Ако се сблъсквате с нерешим за вас проблем, допитайте се до някоя дева, която със своето логично мислене ще ви помогне да излезете от безизходицата.