Положителната енергия от новолунието в Телец в началото на месеца продължава и с пълнолунието на 23 май в Стрелец. Цветната пълна луна е последната за пролетния сезон и ни подтиква да приключим с всичко, което вече не ни служи, за да започнем начисто.  

Тъй като Луната свети най-ярко в небето, нашите емоционални центрове се засилват, насочвайки ни към процес на приключване и освобождаване. Това Пълнолуние е лъч на надежда, време да почистим дома си, да прекъснем връзки, които вече не ни служат и да изхвърлим боклука от дома и живота си. 

Пълнолунието в Стрелец е време да си дадем сметка в кои области на живота си взимаме решения, които са основани на страх. Сега имаме възможност да осъзнаем рутината, която сме създали в ежедневието си и да се придържаме към изградената стабилна основа, която сме изградили.

От друга страна ни подтиква да се изправим пред страховете си от неизвестното и уверено да направим първите крачки към предстоящото ново начало. 

КАКВО НИ НОСИ ПЪЛНОЛУНИЕТО В СТРЕЛЕЦ?

Тази мощна лунна фаза е време на дълбока промяна и трансформация. 

Снимка: Canva

Стрелецът, вечният студент на зодиака, ни подтиква към непрекъснато търсене на нови знания и преживявания. Тази енергия ни кара да напуснем зоната си на комфорт и да отворим съзнанието си за нови хоризонти. Стрелецът не се интересува от познатото – той жадува за новост и разнообразие от всеки ъгъл. 

Скуката е смърт за Стрелеца, а рутината и предсказуемостта нямат място в неговия свят. Той иска да разбъркаме живота си, да хвърлим всичко, което знаем до сега, във въздуха и да оставим нещата да се наредят от самосебе си. Само така можем да видим света по нов начин и да открием нови възможности.