ОВЕН

В този ден не са изключени разправи с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви и може да провалят плановете ви. Дарете романтични мигове на любимите си, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори,защото вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

БЛИЗНАЦИ

Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си с поведение, което ги е наранило, без значение дали сте семейни или имате сериозна връзка. Бъдете търпеливи и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако им липсва желание.

РАК

В личния ви живот всичко ще е благополучно, мили дами, ако сега сте открили своята половинка. Денят позволява обявяване на годеж и встъпване в брак. Сексуалните удоволствия ще да завършат с разочарование, ако сте решили да изневерите.

ЛЪВ

Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря. Не реагирайте емоционално. Сексуалните удоволствия са желани и от двама ви. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

ДЕВА

Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните жени да се подготвят за проблеми. Ако имате до себе си любими, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

В личните отношения се радвате на хармония, което е крехка заради невзъмжонст да притъпите капризите си. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори за обсебени от чарът ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни сексуални мигове.

СКОРПИОН

Разправия, предизвикана неволно от вас, мили дами, може да навреди на отношенията с интимния ви партньор. Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността му.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте нови романтични запознанства, които могат да прераснат в интимни отношения при необвързаните. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото, за да не отблъснете интимния си партньор.

КОЗИРОГ

Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени. Бяхте се притеснили заради седмицата на отдалечаване. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си.

ВОДОЛЕЙ

Постарайте се да прекарвате повече време с любимите си, посетете ваши роднини, ако не сте ги виждали заради наложените ограничения. Ще се заредите с енергия. Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.

РИБИ

Вечерта ще усложните отношенията си заради действията на ваш роднина, който е пристигнал неочаквано и иска да ви погостува. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати и изоставени.