Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Джим Парсънс, Джесика Частейн и Борис Дали.

ОВЕН

Чувствата, които ви даряват любимите ви, не са повод непрекъснато да искате от тях някакви облаги за себе си. Бъдете толерантни. В личните отношения липсва взаимното разбирателство. Не използвайте сексуалните мигове, за да постигнете някакви свои цели.

ТЕЛЕЦ

В личния живот ще жънете успехи. Отдавна не сте били така щастливи и изпълнени с желание да обичате. Споделете чувствата си. Естествено е сексът тази вечер да ви дари с незабравими мигове.

БЛИЗНАЦИ

Възстановете хармонията в личния си живот. Знаете, че неразбирателството с любимия ви съсипва. Намерете компромис в отношенията си. Опитайте се след романтична вечеря да се сближите и да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК

Не се впускайте в изневяра само защото сте срещнали обсебващ мъж, който е завладял съзнанието ви. Любовната омая е временна. Прибързаният секс няма да ви зарадва, нито ще ви гарантира, че чувствата ви са споделени.

ЛЪВ

Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са с любимите ви хора. Не насилвайте себе си.

ДЕВА

Не създавайте предпоставка за скандал с любимия заради ината си и неспазено обещание за вечеря у приятели. Създайте си добро настроение у дома с романтична вечеря за двама, а след това не пропускайте сексуалните наслади.

ВЕЗНИ

Семейните жени да не изневеряват. Несемейните жени имат шанс да открият своята половинка. Сексът не е най-желаното удоволствие през този ден. Откажете се от него, за да не отблъснете с агресията си в леглото интимната си половинка.

СКОРПИОН

Дори и тактът в разговорите няма да ви помогне да си спестите ревността и взаимните обидите. Не се надявайте сексът да премахне проблемите ви с любимите ви, особено ако те нямат желание за това.

СТРЕЛЕЦ

Хармонията в отношенията ви е задължителна, ако искате да сте в добра форма. Знаете, че любовта е вашето най-добро лекарство. Сексуалното удоволствие, което ви очаква вечерта, е компенсация за цялото напрежение през деня.

КОЗИРОГ

Бъдете сдържани и тактични, защото ще се сблъскате с проблеми в личните отношения. Ако сте семейни, обърнете внимание на партньора и не се отдалечавайте от децата си. Несемейните жени, които са решили да създадат семейство и живеят с партньора си, могат да се отдадат на сексуални изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Способни сте да доказвате чувствата си с щедрост. Не прекалявайте, защото може да се окажете влюбени и използвани. Не се опитвайте да купувате сексуални удоволствия, защото със сигурност ще ви разочароват и то за дълго.

РИБИ

Стабилизирайте отношенията у дома. Не се впускайте в нови запознанства. Обърнете внимание на имуществото си. Несемейните жени да са особено предпазливи при нови запознанства. Сексът е желан и от двама ви, ако не сте импулсивни и изчакате подходящия момент вечерта.