Миналата година най-успешният комедиен сериал след „Приятели“ приключи излъчването си, но не заради липса на интерес, а защото голямата звезда се отказа. Джим Парсънс, който в „Теория за големия взрив“ изпълняваше ролята на гения Шелдън Купър, но се отказа от сериала, за да преследва по-сериозни роли. Изглежда актьорът иска да промени не само кариерния си път, но и визията си. И феновете му са страшно доволни.

Снимката, която Джим Парсънс сподели в Инстаграм е от австралийското списание L’Officiel. Това е първата „официална“ снимка на актьора с руса коса. Преди време той сподели, че по време на изолацията заради COVID-19 спонтанно е решил да се изруси. И тъй като фризьорските салони са били затворени, разкрасителната процедура е извършена от съпруга му.

Снимка: Getty Images

Новата визия на Парсънс веднага му спечели одобрението на почитателите:

„Чакайте малко, Джим Парсънс винаги ли е бил толкова секси?“

Тази година актьорът взе участие в сериала „Холивуд“, в който изпълнява ролята на холивудския агент Хенри Уилсън. Ролята му беше толкова различна от тази, с която сме свикнали в „Теория за големия взрив“, че Парсънс веднага получи много добри отзиви и беше номиниран за наградата „Еми“.