ОВЕН

Прекаленото вживяване в личните ви проблеми изнервя и вас и близките ви. Вечерта си останете у дома. Сексът няма да ви достави удоволствие. Не правете нищо насила, за да не съжалявате след това.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни с близките си. Не изнервяйте интимния си партньор с претенциите и съмненията си. Ревността ще ви попречи да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията с близките ви са хармонични. Внимавайте да не ги съсипете с проявата на капризи, мили дами. Несемейните жени имат шанс да срещнат своята половинка. Семейните жени да не се впускат в изневери, ако мечтаят да изживеят незабравими сексуални удоволствия.

РАК

Общуването с интимния ви партньор е затруднено заради нежеланието ви с търпение да изслушвате чуждото мнение. Въпреки непреодолимото ви желание за сексуални удоволствия, не се хвърляйте в леглото, ако не сте уверени в чувствата си.

ЛЪВ

Отложете семейните разговори за вечерта. Време е да преразгледате отношенията с брачната или интимна половинка. Сексуалният ви живот е проблемен. Причината е във вас, защото си внушавате, че не сте достатъчно привлекателни и желани.

ДЕВА

Бъдете внимателни с любимите си хора. Постигнете взаимно разбирателство. Разочарованията от импулсивно предизвикан сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате измамени.

ВЕЗНИ

В отношенията си близките ви цари хармония. Не я съсипвайте. Вечерта си легнете рано и ако прецените, че сте уморени, по-добре се откажете от секса.

СКОРПИОН

В семейните отношения цари хармония и разбирателство. Не спекулирайте с чувствата на другите. Любимите ви хора ще ви дарят незабравими сексуални мигове. Не проявявайте характерното за вас недоволство.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта ще ви изненада романтична среща. Внесете хармония в семейните отношения. Сексът е добра възможност за изглаждане на недоразуменията ви, ако все още сте влюбени в интимния си партньор.

КОЗИРОГ

Вечерта си почивайте в компанията на семейството и с любимите ви хора. Сексът да е съобразен с факта, че ако не вземете предпазни мерки ще ви изненада неочаквана бременност.

ВОДОЛЕЙ

Романтичните запознанствата са разочароващи. Избягвайте ги. Необвързаните  имат шанс да срещнат своята половинка. Не отказвайте да си доставите мигове на сексуална наслада. Жените да се предпазват от нежелана бременност.

РИБИ

Запознанствата няма да ви донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Ще се окажат неподходящи. Не се впускайте в краткотрайни интимни връзки, ако вече сте семейни.