ОВЕН

Не е изключена разправия с любимите ви хора. Причината е поредното отсъствие от дома, след като сте уговорили романтична среща или вечеря. Дори и ако закъснеете, изпълнете даденото обещание, а след това си подарете взаимни мигове на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Мечтаете за идеални отношения с партньор, който е ваша стара интимна връзка, но си спомнете дали си струва да я възобновявате, защото новата раздяла ще е по-болезнена от първата. Сексуалните ви отношения може да са били прекрасни, но сега нещата са се променили.

БЛИЗНАЦИ

Не пропускайте вечерта да поговорите с любимите си хора, да разберете какви са желанията им и да пътувате заедно, ако нямате причина за отказ. Запознанствата в личен план и прибързаните сексуални контакти не са желателни, защото ще ви разочароват.

РАК

Вечерта си останете у дома. Поканете си гости или вие отидете при компания, която ви е приятна. Сексуалният ви живот изобщо не отговаря на представите ви за интимна близост. Обмисляте дори раздялата си.

ЛЪВ

Денят е идеален за приключения. Срещата с интимната половинка и усамотяването с брачните ви партньори ще ви дарят приятни мигове. Взаимното желание за сексуални удоволствия е още по-пълноценно, ако имате до себе си роден в Телец.

ДЕВА

Ваша стара интимна връзка се опитва да съсипе бракът ви. Дразни се от прекалената ви привързаност към брачния ви партньор. Опитите за сближаване и сексуалното му желание могат да се окажат причина за развода ви.

ВЕЗНИ

Вечерта не са изключени проблеми с брачния или интимен партньор. Поведението ви в последните дни създава впечатление, че сте изневерили. Ако имате намерение да се разделяте с интимните си партньори, се откажете от сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

След обяд се пазете от интриги и клюки, които искат да докажат, че мамите интимната си половинка. Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Няма да липсват и разправии в семейството ви, заради нервност, която трудно прикривате, но преумората от деня си казва думата. Семейните и сериозно обвързаните могат да се разтоварят от напрежението, като се отдадат на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Усложненията в семейните отношения са породени от нежеланието ви да проявите разбиране към близките си. Интимният ви живот и в този ден е проблемен. Сексуалните ви отношения са в противоречие с очакванията ви и за съжаление с изискванията ви към интимните ви половинки.

ВОДОЛЕЙ

Личните ви отношения са стабилни, но ако предишния ден сте се изкушили да флиртувате и днес продължите, проблемите ви са сигурни. Не бъдете критични към брачния си партньор, ако с това поведение целите да му попречите да се съмнява с чувствата ви.

РИБИ

Несемейните жени да очакват предложение за брак, което ще ги ощастливи. В семействата без деца може да бъде заченато бебе. Сексуалният ви живот изисква да сте предпазливи, за да не си създадете проблеми с партньора си, ако не сте сигурни в чувствата си.