Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Стефан Данаилов, Джон Малкович, Джуди Денч и Кърк Дъглас.

ОВЕН

Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради отношението към тях на вашата интимна половинка. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания.

ТЕЛЕЦ

Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на половинката ви. Не допускайте нова криза в отношенията си.

 

 

БЛИЗНАЦИ

Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта изненадайте интимната си половинка с покана за романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия.

РАК

Блокирайте опитите на ваши приятелки да отнемат от времето, което принадлежи на близките ви, откажете им поканата да се почерпите. Ако отидете за малко, бъдете откровени у дома и споделете причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност.

 

 

ЛЪВ

Не се притеснявайте, ако изживеете разочарование от някого. Очаква ви лично щастие, което ще ви помогне да забравите за този, който ви е предал. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте до късно на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете, вечеряйте с добро настроение в дома си и не пропускайте интимните мигове.

ВЕЗНИ

Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили своята половинка и не сте се извинили.

СКОРПИОН

Следобед не са изключени разправии на близките ви със съседи. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Брачната ви половинка е на мнение, че изневерявате. Докажете, че сте верни в любовта и брака и че ако решите да изневерите, то ще е свързано с раздяла и край на семейните ви отношения. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори.

КОЗИРОГ

Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака, може да се разведат. Ако обмисляте раздяла, няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото заради лош късмет може да ви попречат на намеренията.

ВОДОЛЕЙ

В първи дни от месеца сте осъзнали, че е добре да промените нещо в личния си живот, за да съхраните брака си, а днес сте взели решение как да действате и да направите първата крачка. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви, помислете си къде е проблемът.

РИБИ

Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате в брака и в отношенията с вашето роднинско обкръжение, но е добре да сте прозорливи и да се пазите от интриги. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни.