Носителката на "Оскар" („Влюбеният Шекспир“, 1998) Джуди Денч е на корицата на юнския брой на британския Vogue. Със своите 85 години актрисата става най-възрастната звезда, озарявала корицата на британското издание на модната библия.

Фотосесията е направена малко преди коронавирусът да парализира живота в Европа, но самото интервю е взето по-късно и в него актрисата споделя как прекарва изолацията в дома си в Съри.

„Сигурна съм, че се чувствам по същия начин, както всички останали. Хубавото на кризата е, че обществото осъзна с какви затруднения живеят самотните хора“ – споделя носителката на две награди „Златен глобус“.

Актрисата няма профили в социалните мрежи, но по време на карантината бе необичайно активна, появявайки се във видеа, заснети от нейните най-близки хора.

За снимката на корицата Денч е с тренчкот на Dolce & Gabbana, а на останалите кадри е с туника на Armani Prive. Списанието излиза от печат на 7 май.

Британската актриса е носителка на титлата „дама“, еквивалент на званието „сър“, присъждано само на много успели личности.

Джуди Денч има общо седем номинации за "Оскар" за участието си в „Мисис Браун“, „Влюбеният Шекспир“, „Шоколад“, „Айрис“, „Госпожа Хендерсън представя“, „Бележки по един скандал“ и „Филомена“.